Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би сакаја да се донесев за тија паре нови двоица и такој овј не знае одбрану да вика и плус е накурчен.

Ја лично мислу дека ако су професионалци ќе се извинив, ќе наведнев главе и слушав трењера (и ќе прекинев да се кладив на наши утакмице). Ако е такој, али само сс обеќање дека нема да се понови, нека играв.

Братче ако некој те заебе и изл,же па и предаде 1 пут , он ке га направи тој и други пут и треќи пут .
Затој треба управа да си га подржи Игора а и ми па да се доигра сезона онакој мушки како што ми кумановци знаемо па куд пукло да пукло мушки и до крај .

ПОДРШКА ЗА ИГОРАА

Само Игор да остане, а за овија коцкари и продадени душе ќе се снајдемо да ги измавамо некако.. Али Игор ако не остане пиши-пропало работа..

Епа ви што мислите ја зашто га бојкотирам КК Куманово и не иду на утакмице?
Што мислите зашто не пишују овдека у тему за КК Куманово?
Како е цела сезона још увек немамо гледано утакмицу, прочитано ниту едну вест за КК Куманово, нити отидено у салу. Затој што кажа још кд дојде онј Бане на чело на клуб дека га јавно бојкотирам и одбивам да прату. Едноставно овај структура и гранитура су таква куде што нема да имамо просперитет. Криво ми е за Игора ама тој е, знаеше он на што се нафаќа. Не само Костоски и Мадниќ, комплетно цела управо сас овија две црева треба да се намава.
Нејќу да збору у детаљи што како затој што знам много прљави работе што се правив, само ќе ви кажу дека не вреди да давате 50че да гледате како некој прави бизнис.

Подршка за Игора свакако. Браво за потег на управу, мада, мора да признам, за Мандиќа ми е криво. Бш ми беше ѕвер - играч. Претпостављам дека цела овај криза ќе се заврши сас извинувања и „ајмо сга како треба“, али ако ипак попиев отказ, не сумњам дека нема да најдемо квалитетни замене. Добро е што се издешава све овој. Редно беше да се успостави контрола.

Кој ги ебе овија двоица...клуб пред играчи. Макар и Нинковиќ како прв плеј само да не му гу виду туј одвратну фацу лигаву на тој скопско педерче.

Па размислите , дали може да се најдев два солидни играча за 5000 еу , ја мислу дека може и тој два одлични странца јер остануемо с,с 4-рица , у суботу треба мушки да се добие Струмица и да се дојде до максимално самопоуздање и да се докаже дека смо екипа за респект а на пола сезону с,с две засилувања и до Ф 4 .

данска у паб Мандиќ збореше сс едни момци (фаце ми познати али не ги знам по име) и збореше ги цитирам: абре ми смо знали да су они појаки од нас и зато су не добили

епа ЖИМИ КУР подобри од кд почнасва Албанци да знаев кошарку да играв, за тога словенца што не уби сс тројке и тога келчу свака част али немаше ниедна акција од претходне утакнице, сс ниски играчи у пик ен рол акцие или онија утрчувања по челну линију немаше ништо и ако га саботира онј педер тренера може слободно да иде у ПИЧКУ МАТЕР

за тија 5000 евра можемо да си доведемо страшни играчи од странство затој не ги жалете много много овија педери

Пред све подршка за Игора и конечно све повише људи сфаќав куде е проблем у клуб и дека не е све до трењера.
Мислу дека Куманово нема да има по посветенога трењера кој се залага за тим( човека од како га назначисва за трењера по цел ноќ црта акцие и гледа снимци од противнички екипе од Струмицу па до Мзт ) и штета што до сг му бесва вржани руке, ке видимо што ке се дешава овија днови и да се надамо дека управа ке га убеди да остане.

За крај около играчи...
Незнам што е работа сс наши играчи али 50% су имале проблеми сс коцку и дугови, од Врањеша па све до овој скопско гомно, около Вулета не ми е јасна ситуација човек се радуеше на свак поен како да играмо финале у АВА Лигу, а и збори се дека е у СЛ у центар али сигурно има разчог за суспензију и било би штета да изгубимо таквога играча кој според мое мислење е едн од најјаки странци у лигу. И редно е кумановска публика да престане да га велича Костоскога и незаслужуе да га носи дрес на ККК затој што е пиче невидено.

#ИгореОстани

Прееска се погоди да отиду у Рафаела на кратко и трењер беше тамо сс брата му и још двоица (ваљда другари). Пошто седе на кратко и надвор, а они унутра, не успеа да фату много од муабет али за тој се збореше. После кд искочива надвор, они му викасва дека овој е јак ударац, али дека мора да издржи, да си држи до свое и да не им попушта, да не наведнуе главу! Како што и треба. ПОДДРШКА!

Гледам и читам кд ќе напише некој на ФБ дека тренера не га бива :facepalm: Среќа поединци су само затој смо повше кои веруемо у њега а Костоски одма да си иде, Мандиќ ако не се извини и обеќа дека нема да се коцка више и дека ќе дава све од себе и он исто!

Паран 1000$ зимаше лани...значи за тија паре на курчу много појакога амера може да доведемо и плус још едн амер на 3ку и дајте Мзт да се играмо. :D

Иначе никој не спомна за Сашу Аврамовиќа кој има дискус хернију на кичму(нешто од кое може да се остане инвалид),а одлучија да игра до крај на сезону под инекцие па тг да иде на операцију.ё

За повреду е крив онај свиња дебела од Работнички кој сс колено му ударија медицинку у кичму.

Саша зверу!!!

Саша е класа играч за сви овија што ги имамо и тој се виде још одма. Надам се дека овој е његов прав карактер нема да биде како овија и само ќе буде подобар тој сам сигуран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom