- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
не тој ми ја кажа 2-3 точен резултат, ама бидејќи е секаде блокирана нема да испадне.
Не е местена како што треба чим секаде е блокирана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не тој ми ја кажа 2-3 точен резултат, ама бидејќи е секаде блокирана нема да испадне.
Не ти дават ништо да ја уплатиш или само ТР не ти даваат ? оти гледам во спортлајф уште стои во понуда за обложување, а и во никоја од овие светскиве кладилници не е блокирана.не тој ми ја кажа 2-3 точен резултат, ама бидејќи е секаде блокирана нема да испадне.
Што му треба на Фејнорд, кога е веќе квалифициран во нокаут фаза?Вака ги гледам утакмиците за утре и размислив дека Фејнорд е за играње и тоа со солидни пари..игра на гости против Сандарт Лиж каде утакмицата не му треба а на Фејнорд му треба докоска..2.35 коефициент...плус тука се Холандија-Белгија братски земји и лесно можат да ја договорат..
Ја нема никаде уште, инаку колку одприлика може да биде коеф за Струмица ?Товарете ја Куманово со Струмица најрано што ке можете.
Нема да играат Мандиќ и Костовски, ги суспендираа сабајлево, отстранети се од тренажен процес и нема да играат против Струмица.
Не ти дават ништо да ја уплатиш или само ТР не ти даваат ? оти гледам во спортлајф уште стои во понуда за обложување, а и во никоја од овие светскиве кладилници не е блокирана.
i 3 +Јанг Бојс - 1 2,60![]()
to porizicnoto poubo mi se gledaEve predlog od mene za denes
Lille ATX
Legia ATX
Fiorentina 1-1
Malce porizichno
Steaua 1&3+
Menhegladbah 1-1&3+
So srekja momci
Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk
so ne si ja pustil 2 i 4 +Ja pustiv sega 2 i 3+ 9.9 koeficient so 500
Кладилница ?Ja pustiv sega 2 i 3+ 9.9 koeficient so 500
Кај ја пушти? У спортлајф и 2 е блокирана.Inace suri cekav iste trojca ja pisaa istata isto. Sekoj ja znae veke nema da ja bidee ama aj...