Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
glaven tiket
Tomic +11,5 i Vakifbank 1
sporeden tiket
Tomic +11,5 Kaun -10,5 Sevilla 1 Napoli 1 Djokovic 1

Последно уредено:
не тој ми ја кажа 2-3 точен резултат, ама бидејќи е секаде блокирана нема да испадне :icon_lol:.

Не е местена како што треба чим секаде е блокирана
Не ти дават ништо да ја уплатиш или само ТР не ти даваат ? оти гледам во спортлајф уште стои во понуда за обложување, а и во никоја од овие светскиве кладилници не е блокирана.

Ја пуштив за евро 2:3 на 51 коефициент :D
Вака ги гледам утакмиците за утре и размислив дека Фејнорд е за играње и тоа со солидни пари..игра на гости против Сандарт Лиж каде утакмицата не му треба а на Фејнорд му треба докоска..2.35 коефициент...плус тука се Холандија-Белгија братски земји и лесно можат да ја договорат..
Што му треба на Фејнорд, кога е веќе квалифициран во нокаут фаза?

Товарете ја Куманово со Струмица најрано што ке можете.

Нема да играат Мандиќ и Костовски, ги суспендираа сабајлево, отстранети се од тренажен процес и нема да играат против Струмица.

Инаку за 2-3 ТР е 51 коеф, и после одиме негде и Кајгана Рулс :icon_lol:
Зборам за оваа од guatemala.[DOUBLEPOST=1418307946][/DOUBLEPOST]
Товарете ја Куманово со Струмица најрано што ке можете.

Нема да играат Мандиќ и Костовски, ги суспендираа сабајлево, отстранети се од тренажен процес и нема да играат против Струмица.
Ја нема никаде уште, инаку колку одприлика може да биде коеф за Струмица ?

Последно уредено:
Не ти дават ништо да ја уплатиш или само ТР не ти даваат ? оти гледам во спортлајф уште стои во понуда за обложување, а и во никоја од овие светскиве кладилници не е блокирана.

Ja pustiv sega 2 i 3+ 9.9 koeficient so 500

Куманово ќе ги згази баш без овие местачи поради кои и ги загуби последните утакмици. Сега само тренерот дали ќе остане е многу битно.

Inace suri cekav iste trojca ja pisaa istata isto. Sekoj ja znae veke nema da ja bidee ama aj...

мислење за Хрватска-Холандија утре ракомет, Холанѓанките доста солидни до сега, Хрватките не покажаа ништо а ги правеа фаворити и во двата меча, дури 3.80 е коеф за Холандија

Се двоумам дали Севиља или Русија жени ракомет. Некој совет момци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom