Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја иам Ривер 2+ цела утакмица и ова шо се дешават не е нормално какви шанси промашуваат и двата тима особено Ривер голманиве се повампирија кој има онлајн нека проба 2+ цела ако продожат вака ке влезат 1-2 топки во гол

@Кртола
Magnitogorsk утре 1х вреди ли да се изигра? Гледам гостиве чорба на гостински терен, не би требало да губат домаќиниве...
Исто и оние Скелефтеа од Шведска...

Ја иам Ривер 2+ цела утакмица и ова шо се дешават не е нормално какви шанси промашуваат и двата тима особено Ривер голманиве се повампирија кој има онлајн нека проба 2+ цела ако продожат вака ке влезат 1-2 топки во гол
Си излезе.

@Кртола
Magnitogorsk утре 1х вреди ли да се изигра? Гледам гостиве чорба на гостински терен, не би требало да губат домаќиниве...
Исто и оние Скелефтеа од Шведска...
Не е во форма некоја Магнитогорск тоа ме плаши Рига можеби и последна сезона игра во КХЛ мегутоа имаат солидни голмани и дефанзива и тоа ги држи засега можеби по победата над СКА им се крена малку моралот на Магнитогорск али јас не би ризикувал реално треба да тепаат а сеа глеам 1Х си пишал најискрено не би ти препорачал хокеи на голема уплата за тие Скалифтеа знам дека се едни од најдобрите тимови во Шведска ама таа лига е ептен израмнета јас планирав да ја играм цела лига Х-сови од таму 2/5 да барам башка играа во ЛШ тие вторникот па и тоа може да има удел.
А коеф беше на полувреме 2.5 е што неам онлајн акаунт :yid:

Последно уредено:
И јас ја гледав баш отворено се играше, случајно налетав и гледам лајв и ми текна реванш од финалето е[emoji1]

Последно уредено:
Да ти ебам и кошарка и Сан Антонио и Попович и Данкан и сите у курац да фатите..дали е можно овие ѓаолски работи да ми се случуваат мене бе ,4,5 хендикепот прво полувреме и точно со 4 водеа на полувреме за сега да ги растурат со 20+ разлика...оние Њу Јорк педерите како за инает за мене да изиграа во првото полувреме..ѓубриња скапани

А јас шо да кажам со Портланд... ај шо губи губи ме јебе за 28 евра.. у живо на 20 разлика за Минесота ставив да не тепа над 8.5 , не ми ја прима ми дава 7.5 и прифаќам... тепат точно 8 , Олдриџ промаши слободно на крај.... ти се мочам у енбиеј... никогаш повеќе ова лајно лига... абе сериии по 100 победи прават ќе пишеш ти и оп пораз изненадеш....

Горе 2 од 2, а долу 2 од 10 сите х-1 х-2 колку би била минимум уплата?

И дали има некој така играно, се фаќаат добри пари ако фатиш 4-5 долу?

Barca - Fener 2 (4.00)
До сега Барса без пораз на две кола пред крај. Фенер фати ритам и игра се подобро,6-2 скор и второ место.Барса и со пораз тука ако добие следно коло е сигурно прва. Мислам дека е редно време да изгубат , не играат којзнае колку добро а Фенер се посилно изгледа. Хендикеп двојка уште посигурна варијанта, би рекол 95%.
J. Doellman 10.5-
Крилниот центар на Барса денес ќе има многу тешка задача против Бјелица и Весели кои се физички многу појаки од него.И онака не важи за голем поентер иако има добар шут,не верувам дека ќе може да влезе во серија.Очекувам и проблеми со лични бидејќи мислам дека ќе му играат повеќе на пост Бјелица и Весели.

Затоа Голден Стејт имаат 18-19 победи со ред, ме чекаат јас да ги пишам па да си ебат мајката..иначе ако треба и 40 ќе ги направат со ред
Како ги заредив нив едно 3-4 пати ги фаќам,кај да е ќе ме турнат.

dinamo zagreb-barem vo edno pol 2+ 1.58
partizan (ekipa) 1.5 gol under 1.77
sevilja-barem vo edno pol 2+ 1.41
kf:3.94(betsiti )

singl 1:Bjelica 10.5 + betsiti 1.85
singl2:S. Samuels 12.5+ betsiti 1.85

Barca - Fener 2 (4.00)
До сега Барса без пораз на две кола пред крај. Фенер фати ритам и игра се подобро,6-2 скор и второ место.Барса и со пораз тука ако добие следно коло е сигурно прва. Мислам дека е редно време да изгубат , не играат којзнае колку добро а Фенер се посилно изгледа. Хендикеп двојка уште посигурна варијанта, би рекол 95%.
J. Doellman 10.5-
Крилниот центар на Барса денес ќе има многу тешка задача против Бјелица и Весели кои се физички многу појаки од него.И онака не важи за голем поентер иако има добар шут,не верувам дека ќе може да влезе во серија.Очекувам и проблеми со лични бидејќи мислам дека ќе му играат повеќе на пост Бјелица и Весели.

Зарем Барселона нагости кај Панатинајкос да си ја решава судбината за прво место кога можи дома?..таа со Панатинајкос не е лесна утакмица за туку така да победат..сега ако не си ја решат судбината нема кога..ова според мене е чист зицер 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom