Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледаше утакмицата? Фрижидер да фрлеа Грците ќе им влезеше. Фенер не беше толку лош колку што овие имаа некој луд % за тројка. Првата Барса се мачеше а Фенер не беше во ритам за разлика од сега.На Барса и фали Саторански што е сосема океј играч и role-player. Плус Фенер е добар дефанзивно, H2 e зицер според мене.

Види вака,кошарката можеби е единствениот според кај шо неможиме да најдиме логика кога се работи за кладењето..ама поентата ми беше дека Барселона нема да влези опуштено и да се заебава на овој натпревар како што напомена ти индиректно демек последниот натпревар ако победат на гости посекако се први..ама на гости ќе одат кај Панатинајкос кои се добра и цврста екипа на домашен терен и во случај на денешен пораз од Фенер дома ризикуваат да не бидат први и да ги фрлат вовода сите 8 победи до сега што ги направија..(иста е ситуацијата и за утрешниот дуел помеѓу Олимпиакос-Звезда)

Фенербахче се разбира дека можат да победат вечер бидејќи кошарката е проклет спорт,но јас типувам на 1 ..1.40 ја пишав во Спортлајф па ќе покажи времетo :D

▧ GUATEMALA: Liga Nacional - Apertura - Play Offs
▧ 19:30 Municipal - Marquense
‪#‎Tip‬: X / 1 (Half Time / Full Time )
‪#‎Odd‬: 5.40
‪#‎Safe‬: 100% (FIXED from VIP Group)

Не ми прај сеа вака :icon_lol:[DOUBLEPOST=1418316979][/DOUBLEPOST]
ЈА ОДЛОЖИЈА ГВАТЕМАЛСКАТА!!!

Од кај знајш? На резултати не пишит така...

Сега бев спортлајф.

Се има збунето таа дека и е блокирана :), пробај во друга кладилница. И мене во копачка ми рекоја дека е одложена а во бетсити уплатив без проблем

Се има збунето таа дека и е блокирана :), пробај во друга кладилница. И мене во копачка ми рекоја дека е одложена а во бетсити уплатив без проблем
Сегде е блокирана :/

Фенербахче не е три класи подобар од Пао..
Грците не даваат пари како порано, затоа тимот им изгледа така. Спореди им ги ростерите на едните и другите.Кажи ми еден натпросечен играч од ПАО сезонава? Некој што може да промени тек на утакмица?Од тимов единствено вредат Батист ( повреден е), Дијамантидис е класа и толку. Фоцис е 10 пати подебел и постар од порано,Блумс,Папас?Јанкович им игра прва петорка, смешки. Спореди ги овие со Гуадлок, Хикман, Богданович, Прелџич. Под кош да не збориме. Гист е машина за скокови да, ама во напад минимален придонес, Маврокефалидис знае да изненади од време на време а Рајт е камен. Ерден, Весели, Жорич , Бјелица измислиле кошарка за нив. Победите им се против Туров два пати, "шутерската" со Фенер, и Армани дома.Првата утакмица не е репер, 70% за тројка ПАО шутира еднаш.Втората беше горе доле реалната слика како стојат работите иако беа ослабени ПАО за Батист, ама далеку од тоа дека немаше да изгубат пак 15 разлика.
А иначе ти држи вода дека е проклет спорт за типување, само го кажав моето мислење дека поголеми шанси има да победи против фаличен ПАО а не против разигран Фенер

Во бет сити јас ја пуштив 2 и 3+ 9,90 беше ми ја пушти без проблем на друго место неможе никаде никако.
А за ТР или не праша ?
И за 2и3+ пише во додатокот 11 ама изгледа намален е,штом ти ја уплатиле на 9.9 на тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom