Џони Вајсмилер
Don't share my food
Ја гледаше утакмицата? Фрижидер да фрлеа Грците ќе им влезеше. Фенер не беше толку лош колку што овие имаа некој луд % за тројка. Првата Барса се мачеше а Фенер не беше во ритам за разлика од сега.На Барса и фали Саторански што е сосема океј играч и role-player. Плус Фенер е добар дефанзивно, H2 e зицер според мене.
Види вака,кошарката можеби е единствениот според кај шо неможиме да најдиме логика кога се работи за кладењето..ама поентата ми беше дека Барселона нема да влези опуштено и да се заебава на овој натпревар како што напомена ти индиректно демек последниот натпревар ако победат на гости посекако се први..ама на гости ќе одат кај Панатинајкос кои се добра и цврста екипа на домашен терен и во случај на денешен пораз од Фенер дома ризикуваат да не бидат први и да ги фрлат вовода сите 8 победи до сега што ги направија..(иста е ситуацијата и за утрешниот дуел помеѓу Олимпиакос-Звезда)
Фенербахче се разбира дека можат да победат вечер бидејќи кошарката е проклет спорт,но јас типувам на 1 ..1.40 ја пишав во Спортлајф па ќе покажи времетo