I
izotop
Гостин
Денеска
Фиорентина 1
Псв- динамо x2
Фиорентина 1
Псв- динамо x2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja utakmica e ta sekade sho e blokirana ?Имaм дoјaвa секaде блoкирaнa мaме им ебем
Nisto nemat sigg za denes vo EL definitivno najzaebanite za tipuvajne se denes. Jas bi odel na napoli , ffiorentina i fejnord so 500Sevilla i Villareal сигурни се ?
Во Спортлајф ја има 5.10 е за 2 коеф .Ајмо сите сега во потрага, Миниципал од гватемала барајте каде не е блокирана 2:3 точен резултат, копачка спорт моцарт вил хил блокирано. Некој друг нека види да и ставиме по 200 денари))))
АКо ја најде некој не да лупа пари на неа, секаде е блокирана нема да помине 99% ама да не ни биде мака.
И тие што се кладите онлајн НЕ ЛУПАЈТЕ ПАРИ многу
A kaj najde ova drugar od fb po grupive ili..?Ајмо сите сега во потрага, Миниципал од гватемала барајте каде не е блокирана 2:3 точен резултат, копачка спорт моцарт вил хил блокирано. Некој друг нека види да и ставиме по 200 денари))))
АКо ја најде некој не да лупа пари на неа, секаде е блокирана нема да помине 99% ама да не ни биде мака.
И тие што се кладите онлајн НЕ ЛУПАЈТЕ ПАРИ многу
A kaj najde ova drugar od fb po grupive ili..?
vikas 2-3 tocen rezultat ti ja kazal , i da se proba od 0-1 golНе бе какви групи, овој ми кажува од време на време досега ми погодил 2 од 3 кажани, ама за оваа не е сигурен дека ќе ја биде. Затоа и не редам повеќе од 200 денари, ама ете на 2-ка коефициент може да се проба со 200 или па од 0-1 гол со 300![]()
vikas 2-3 tocen rezultat ti ja kazal , i da se proba od 0-1 gol![]()