Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имaм дoјaвa секaде блoкирaнa мaме им ебем

Eve predlog od mene za denes

Lille ATX
Legia ATX
Fiorentina 1-1

Malce porizichno

Steaua 1&3+
Menhegladbah 1-1&3+

So srekja momci

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Ајмо сите сега во потрага, Миниципал од гватемала барајте каде не е блокирана 2:3 точен резултат, копачка спорт моцарт вил хил блокирано. Некој друг нека види да и ставиме по 200 денари :)))))

АКо ја најде некој не да лупа пари на неа, секаде е блокирана нема да помине 99% ама да не ни биде мака.

И тие што се кладите онлајн НЕ ЛУПАЈТЕ ПАРИ многу

Ајмо сите сега во потрага, Миниципал од гватемала барајте каде не е блокирана 2:3 точен резултат, копачка спорт моцарт вил хил блокирано. Некој друг нека види да и ставиме по 200 денари :)))))

АКо ја најде некој не да лупа пари на неа, секаде е блокирана нема да помине 99% ама да не ни биде мака.

Во Спортлајф ја има 5.10 е за 2 коеф .

A kaj najde ova drugar od fb po grupive ili..?

A kaj najde ova drugar od fb po grupive ili..?

Не бе какви групи, овој ми кажува од време на време досега ми погодил 2 од 3 кажани, ама за оваа не е сигурен дека ќе ја биде. Затоа и не редам повеќе од 200 денари, ама ете на 2-ка коефициент може да се проба со 200 или па од 0-1 гол со 300 :icon_lol:

Не бе какви групи, овој ми кажува од време на време досега ми погодил 2 од 3 кажани, ама за оваа не е сигурен дека ќе ја биде. Затоа и не редам повеќе од 200 денари, ама ете на 2-ка коефициент може да се проба со 200 или па од 0-1 гол со 300 :icon_lol:
vikas 2-3 tocen rezultat ti ja kazal , i da se proba od 0-1 gol:jajce:

vikas 2-3 tocen rezultat ti ja kazal , i da se proba od 0-1 gol:jajce:

не тој ми ја кажа 2-3 точен резултат, ама бидејќи е секаде блокирана нема да испадне :icon_lol:.

Не е местена како што треба чим секаде е блокирана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom