Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
A
  • Roma will be through with a win, or a draw if CSKA draw with Bayern. If CSKA lose, Roma would be through with a goalless draw but out with a score draw.
  • CSKA, to finish second, must win and hope Roma do not beat City.
  • City must win and hope CSKA do not, or get a score draw and hope CSKA lose. If they lose they are definitely out of Europe altogether.
за да не прашува секој втор

A ako tepa baern? :icon_lol:

Рома-Манчестер Сити-1 @2.5 Агуеро и Јаја Туре не играт 100% за Давид Силва и Јоветич не се знае дали ке играт.Манчестер Сити со 1 напагач ке играе, а тоа е Џеко кој не e баш во добра форма од 11 утакмици дадел само 2 гола.На Рома и е комплетен составот.
Можниот состав на Сити
Харт
Забалета-Мангала-Демикелис-Клиши
Навас-Фернандо-Фернандино-Милнер
Насри
Џеко
Челзи-Спортинг-1 и тм1@2.4
Мурињо ке им даде шанса на вторит тим да играт и нормално ке сакат играјачите да се покажат за место во првиот тим.Мурињо потврди дека Диего Коста ке играе.
Можниот состав на Челзи:
Чех
Кејхил-Зума-Филипе Луис-Кристенсен
Микел-Рамиреш
Реми-Шурле-Салах
Диего Коста
Баерн Минхен-ЦСКА-1@1.3
Баерн како домакини имат 12 победи по ред. А 3те мегусебни дуели помегу Баерн и Цска ги добила сите Баерн.
Можниот состав:
Ноер
Бернат-Данте-Боатенг-Рафина
Хојберг-Алонсо-Роде
Готце
Левандовски-Милер

Сите 3 утакмици прават 7.8 коеф
Само Рома и Челзи прават 6 коеф.

Ајах - 1
Билбао - 1
Барселона - 3+
Челзи - 1
Порто - 1
Тајланд - 1 ( во 1 играше фатена )
Алдершот - 1
Гејтсхед - 1
Бристол - 1
Могреб Тетуан - 1
Бурсаспор - 1 (Почната е 1-1 резултат 26 мин )

со 20Фче за 12,450

Шо мислите ? :D

Орландо Т22+иГГ за 1000ка

Цска да изведе повеќе од 2.5+ корнери 1,60 Моцарт
Мислам дека е поклончиште ова,ќе изведат 3 корнери па мајка Јана нека е.

Последно уредено:
Зошто за Вардар со Металург коефициентот е 1.35?..ова не е двојка?..ајде ја оплескав со ПСЖ ,ама не вервам дека Вардар нема да победи

Јас би ти кажал зошто не би ја играл оваа утакмица на толку мал коефициент иако не викам дека нема да излезе 2ка.

Утакмица од Сеха лига (небитна лига) во која што Вардар секако ќе игра Ф4.

Очигледниот пад на формата на Вардар во финишот на првиот дел + повредите кои што се кај играчи кои играат на клучни позиции во тимот и само 3 бекови за оваа утакмица од кои 1 не е целосно оправен од повредата (Горбок),Прибак кој што игра во многу слаба форма оваа сезона и Душебаев кој што е единствен десен бек во тимот и ги изигра сите утакмици до сега (во 90% од нив игра цели 60мин) и веќе е исцеден како лимон.

Од другата страна Металург влегува како аутсајдер и сигурно ќе играат многу поборбено од играчите на Вардар со цел да покажат дека уште не се скроз издишани (ќе ги издишеме во домашно првенство со победи на двете утакмици со 10 разлика). :zloo: Не се толку лоши колку што они самите се претставуваат и плачат во јавноста,а и покрај тоа што им заминаа многу играчи сеуште имаат солидни ракометари кои што може да направат проблем кога играат на домашен терен.Сигурно е дека ќе се обидат вечерва да ја искористат слабата игра во одбраната на Вардар и да успеат веројатно за последен пат да го добијат дербито бидејќи како што тргнале на наредните утакмици со Вардар ги чека потоп.

Да беше сериозна утакмица би ја играл без размислување ама вака за 1.3 коефициент мислам дека не вреди да се ризикува и да ти заебе добар тикет ако недај боже киксне вечерва Вардар.

Металург-Вардар Т2+ (27.5) e даена мераци, ова е ПОКЛОН НАД ПОКЛОНИТЕ ! Ова треба да се искористи...
Металург после сите џумбуси шо му се десија во екипата, денес ќе го јадат и тоа како од Вардар ова оди преку 32-3 гола. Се надевам Вардар ќе излези со јак состав, после поразите од Везпрем и Мешков треба да се фокусираат малку и на СЕХА иако сигурно ќе бидат во првите 4.
Исто така одлочно е даена и за победа со хендикеп, Вардар да тепа со 4 разлика, треба лесно да поминат....
Ако сакате појќе пари врзвајте со Барселона-ПСЖ 1 :D

Многу лоши утакмици денес за играње во ЛШ ама бидејќи за добри играчи нема лоши утакмици ќе изиграм нешто ама незнам што,од сабајле ги мислам и никако да ги смислам ми иде да вриснам :ROFLMAO: ми иде рапот :aplauz:

ме влечат
Ајакс т12+
Цска корнери +
Спортинг т21+
Гатешед гг3+

и евентуално ќе пишам по навика уште 10 тикети од курташак и 8 ќе испаднат :shok2:

10689673_419598734858392_590854513966537653_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom