Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.307
Поени од реакции
28.233
Неистомисленици? Ако така нарекуваш расисти, неонацисти и расни борци и супериорци, тогаш да. Со други кои имаат различни мислења од моите на други теми сум океј. Нив како да ги наречам? :D
Нив ке ги наречеш вака

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нив можеш да ги наречеш „неистомисленици достојни за мулти култи“.
Не се баш за мулти-култи ни тие.

Де кажи од кај ја извади евалуацијата за мојата експертиза по полето на расистички изјави.
Не знам, се стаи ко експерт. Јас ти верувам дека си.[DOUBLEPOST=1418244094][/DOUBLEPOST]
Ако си воспитан дечко ке сфатиш дека јас сум традиционалист и повеке преферирам
white genocide :D

А мене ми збори за brainwashing :pos:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нив ке ги наречеш вака
Уште дебати да се водеа со слики, ќе ти имаше поента постот. Па омаловажуваш, дискриминираш, исмејуваш и понижуваш одредени групи луѓе? Да. И затоа си наречен расист? Да. Не знам што е нејасното, логика може не ти идело најдобро у школо. Тоа е факт дека си. А сега дали губи некој у дискусијата со тоа или не, небитно ми е мене.[DOUBLEPOST=1418244462][/DOUBLEPOST]
Значи за мултикулти се само твоите истомисленици....И после другите биле конзервативни.....
А со тебе, Арток и Ска ќе градиме мулти-култи општество? :D

Извини што не сте земени в предвид како кандидати.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас не сум од тие што викаат дека сме заслужиле такво нешто :D. Подеднакво моронска ми е и таква личност.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.307
Поени од реакции
28.233
Јас не сум од тие што викаат дека сме заслужиле такво нешто :D. Подеднакво моронска ми е и таква личност.
Епа 20000000 статистики ти дадов со каква пропаганда се работи само за да се намали природниот пораст на белото население,каква насилна кампања се води во Јужна Африка против Боерите (бели фармери) и за тебе не е тоа дел од геноцид !?!?!?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Епа 20000000 статистики ти дадов со каква пропаганда се работи само за да се намали природниот пораст на белото население,каква насилна кампања се води во Јужна Африка против Боерите (бели фармери) и за тебе не е тоа дел од геноцид !?!?!?
Океј, не дека слични ствари не се дешаваат на другиве страни кои ние ги браниме, ама ајде, ќе баталам тоа. Океј, еве земам в предвид што пишуваш. Кој според тебе стои позади тоа? Претпоставувам Евреи ќе речеш?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.307
Поени од реакции
28.233
Океј, не дека слични ствари не се дешаваат на другиве страни кои ние ги браниме, ама ајде, ќе баталам тоа. Океј, еве земам в предвид што пишуваш. Кој според тебе стои позади тоа? Претпоставувам Евреи ќе речеш?
Па сигурно некој попаметен од црнците што се чуствува загрозен од белците. Зашто инаку кај жутите не се форсира обоена имиграција !?!??!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Муабетов е, „не дека сум расист ама црнците се глупи“ и згора на тоа like од toj/taa што е најгласен подржувач на multicult, anti-rasist. :)
Ова ниту лапсус не е. Ама нејсе, знам дека не морам да ти објаснам, затоа што знам (знаеш) што сакав да кажам, дека немале градено досега голема цивилизација, се друго за вас не е аргумент, а таков аргумент за жал немаме, но ни малку не мислам тоа е така затоа што црнците се глупи, ни подсвесно не би генерализирал така.
А кај жолтата раса веќе најдовте слики на градени градови, затоа...[DOUBLEPOST=1418246683][/DOUBLEPOST]
Па сигурно некој попаметен од црнците што се чуствува загрозен од белците. Зашто инаку кај жутите не се форсира обоена имиграција !?!??!
Па евреите веќе се мешани со белци море...[DOUBLEPOST=1418247446][/DOUBLEPOST]
Тие таму на StormFront се тешко ретардирани,а сега ке ти кажам и зашто ....
Сега баш првпут го отворив да видам шо форум е и после 15-20 мин читање неколку наслови од теми сфатив дека патетични се и контрадикторни.....
Зашто !?!??!
Хрватите отвараат анти - српски теми,Србите отвараат анти - хрватски теми ,Романците отвараат анти - унгарски теми ,Унгарците анти - романски теми и така до немајкаде .
За иронијата да биде поголема 99% од членовите на српскиот форум си имаат нивни националистички обележја за аватари,потписи,никови а Хрватите исто така нивни. Иронијата е во тоа што забрането е на српскиот форум членови со про-хрватски и анти-српски обележја,и забрането на хрватскиот со спротивните обележја.
Каде им е тука дебатата за една бела раса кога секој си снима свои филмови лечи фрустрации со другите од неговата нација а немаат со кого да дебатираат туку се тапшаат по рамо !!??!?!?!
Од тие таквите ни најмалце не очекувам да сторат нешто за белата раса (освен за нивната матична нација)..
Сериозно? тие се ретардоси затоа што се пресметуваат и меѓу себе? Само за тоа?
Затоа почни да правиш разлика мегу НАЦИСТИ,ФАШИСТИ и НАЦИОНАЛИСТИ ...
Ние тука даваме поддршка општо на белата раса не на Хитлер. ( Албанците, црнци да не се случајно па тебе што не те интересира тоа. Знаеш многу убаво дека народите што мирно го примиле исламот у турско немаат ни 1 ген турска крв за разлика од тие што останале христијани . пример ти се Босанците,Македонците - муслимани и Албанците од планините колку се светло кожи и светло коси)
Двајца будали што се фалат кој повеке направил за Хитлер а исто страдале во масакри од негови паравојски е тотално контрадикторно за да кажеш дека и едните и другите се нацисти и фашисти.
На белата раса не му треба таква подршка, белецот денеска живее во најдобри услови, располага со највеќе територии, ресурси, економија, држави и пак да се гледа како жртва, мислам треба да си ретардиран нашироко, па уште да измислувате непријатели како евреите кои ги има ниту 50 мил.

Да, може да се види дека после ерата на модернизмот почнуваат пропаганди за намаление на наталитетот, давање права за жени и други категории, но сето тоа го прават самите белци, некој тоа го одлучил, чим им успева сигурно се попаметни од вас скинхедите и знаат што прават. Намалението на наталитетот не е геноцид, инаку јас би требало да лежам милиони доживотни.
На светот му треба(ше) баланс, доброто е што самата бела раса закочува.

Последно уредено:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не се баш за мулти-култи ни тие.

Не знам, се стаи ко експерт. Јас ти верувам дека си.[DOUBLEPOST=1418244094][/DOUBLEPOST]

White genocide :D

А мене ми збори за brainwashing :pos:
Со самото тоа што негираш геноцид не си ништо подобар од тие кои ги напаѓаш..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Негирам, затоа што не гледам да е белецот загрозено животно. Напротив.
What is White genocide?

Moving millions of non-White immigrants into traditionally White countries over a period of years. This alone is not genocide, but the next step makes it a part of genocide.
Legally chasing down and forcing White areas to accept “diversity“. This is known as “Forced Assimilation“.

A combination of mass immigration (of different groups of people) plus forced assimilation would qualify as genocide, as defined by Article II, part (C) of the United Nations Genocide Conventions:
Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part.

Government refusal to remove genocidal policies that are in place today. By keeping these policies in place, they ensure that the genocide is ongoing.

Society is widely aware that White people are becoming a minority in several countries, but anti-Whites don’t want us to bring an end to the policies which are turning us into a minority everywhere.

http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/

Цитати од луѓе кои се залагаат за геноцид на белата раса:
http://whitegenocideproject.com/what-anti-whites-say/

Пример:
“The goal is to meet the challenge of racial interbreeding…”
“Not to intermarry racially is bad for the survival of the country.”

Nicholas Sarkozy, ex-President of France.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.307
Поени од реакции
28.233
Па евреите веќе се мешани со белци море...[
Што ако се мешани кога религијата им предводиник исто ко кај вас. И од Сомалија и од Кина и од Босна да е ,битно сечен да е. (ова и за Евреите и за Муслиманите важи)
Зашто во Отоманска Империја имало 3 милети(милет не е народ ,туку религиозна група) !!??!?!
Зашто едната била Муслимани,втората била кафири и третата Евреи. А ако живееле 20 народа од црнци,арапи,курди,персици,ерменци,грци,словенски народи,роми,романци,унгарци . Тие не се битни.
Епа тоа е една од лошите работи на монотеистичките религии.[DOUBLEPOST=1418250832][/DOUBLEPOST]@Шкорпион еве ти неколку цитати за да видиш зашто 99% сум сигурен дека се евреи позади таа пропаганда.... ( ако сакаш порелевантен пример,фати на нет побарај за Ротшилд,Рокфелер и уште неколку фамилии кој се илуминати,масони,членови на клубот ротари и уште 2-3 тајни организации кои ги држат под свое 99% од светските медиуми (сите мас-медиуми) и големи корпорации,ОН,ЕУ и 90% од светскиве влади(со нивни полтрони нормално,пример Украина). Можам и за нив да ти најдам статии со 100000000 факти ,но ако несакаш да ги прочиташ и несакаш да поверуваш во тоа заради политичка коректност тогаш што да ти кажам......)
[DOUBLEPOST=1418250895][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Па евреите веќе се мешани со белци море...
А Евреите иначе се црнци ?

Дај те молам, уште една расистичка и анти-семитистичка изјава.

Или елементарно непознавање на основни работи во најмала рака.

Kajgana Shop

На врв Bottom