Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ги опнав топџиите Т2 и коа видов састав ми се слоши. Арно ама ...[DOUBLEPOST=1418154692][/DOUBLEPOST]Инаку го стегнав Ливерпул сингл. Незнам шо си прајте бајрам на мозокот дека Базел ќе си отиде непоразен. Тоа шо до сеа Ливерпул си играат курот не значи дека нема да ја добијат најбитната утакмица. Барем 2-3 пати се појаки од овој Базел.

Зошто за Вардар со Металург коефициентот е 1.35?..ова не е двојка?..ајде ја оплескав со ПСЖ ,ама не вервам дека Вардар нема да победи

Ги иам Галат 1-1 на еден систем :D Па си реков ајде Арсенал ќе играат релаксирано со резевен состав. Турциве ќе се мотивирани пред домашна публика. Анализва како пред Хитлер да ја нападне Русија испадна.

Ги иам Галат 1-1 на еден систем :D Па си реков ајде Арсенал ќе играат релаксирано со резевен состав. Турциве ќе се мотивирани пред домашна публика. Анализва како пред Хитлер да ја нападне Русија испадна.
1Х ја ги имам..тоа е..кога размислуваш логично ќе паднеш :D

Еден од топ 3 светски тренери, Анчелоти кажа дека Базел ќе иде даље, зашто да не му се верува.

И Галата да ја префрлат у Премиер зашто волку боса екипа ни Барнли не се.

Кој дебили ливерпул незнаат топка да подадат, овие базел почнаа со пети да си ги дриблаат како деца мали

НАЈУМРЕНА ЕКИПА МИ СЕ ОВИЕ ЈУВЕ КОЈ КУРАЦ ГИ СТАВАМ И ЈАС НЕЗНАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom