Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ хаха кој гревој ван дебил и манекените, 2.75 е да стават барем уште еден гол во живо, не за џабе...............

Ебате Сошо утакмицата 1 гол од 9та мин и ниедне после, а куп утакмица еден гол барав од било кој

Штета што паднав за еден гол, во последен момент ја тргам Ѕвезда кошарка, а ја преправам Шафхаузен на ГГ3+ . Убав понеделник за добивка спрема мочаниов викенд што измина. По мене 95% од сите утакмици во понуда за денес си испаднаа како треба и како што очекував. Ми недостигаше храброст и малку среќа за да си земам книги:toe:

Богами со оглед на понудата се си излезе од фудбалов и тоа на солидни коефициенти. Само тоа е глупо комбинирање по ливчиња и комбинација со мочан ракомет. Бар денес ракометов изневери особено Хрватициве

Па на Хрватициве за плус поени на цела утакмица, да имав пристап до буџетов на државичево, сиот ќе го стаев :D 50.5 поени беа во прашање

Кајги магијо зошто до сега бев добар и не ти барав да правиш магии, вечер нека победи Атланта за да бидам добитен, фала ти [emoji173]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хамбургер 1 3+
Астон Вила 1
Лион 2
Лацио 2
Манчестер 2
Уште Манчестер треба да победи вечер.
Уплата 200
Добивка 17 400

На другото ливче ако победи Манчестер,само Милан 3+ од вчера ќе ми биде утната.
Уплата 50
Добивка 141 280
Робин ван Перси и Де Геа :cuc:,и на второто ливче имам добивка од 500 денари.:cool:

da ve opitam nesto :) zosto za Ajaks e 1.65 koef. so Apoel ? ne e malce golem ? Ajaks nema pobeda vo grupata i kako domakin ima golema prednost, znam deka so bod odi ponatamu ama ovaj koef. me iznenadi ocekuvav pomal da mu dat

Каљари-Киево 2 @ 4.00
Со промената на тренерот Киево четири меча со ред е без пораз, од другата страна Каљари е пет меча без победа.
Со оглед на тоа што Каљари е со најмал ростор во екипата од цела Италија, речиси исти играчи му играат цело време, во четвртокот во купот со Модена се спасија во продолжението...
Повреден кај Каљари за денес е Ериксон, кај Киево пак нема суспендирани и повредени играчи, цел тим е на располагање, така да денес типувам на нив...

0:2 :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom