Општи дискусии за ТВ серии

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не, нема. :D Не и кажувајте бе, така можи од мрза ќе ги забатали бош сериите како оние со вампирските дневници и то другото од нив шо излезе. Напрајте и услуга. :D

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ај некој кој обожава Sci-Fi и ја ги има изгледано сите сезони на Stargate SG1 да ми пиши 5-6 збора? Гледам одлична оцена на имдб ... паралела со Стар Трек ?
И од мене преголема препорака за Старгејт. Сите, и SG1 и Атлантис па и Universe. Ама ако ги почнуваш, почни ги како што треба, прво изгледај го овој филм Stargate , потоа следи SG1 таму некаде на 7 сезона мислам дека спинува Атлантис. Тие можи и паралелно да ги гледаш после ама не е ни морално. Се следи добро приказната и така и така. Па за на крај на SG1 да завршиш со двата филма Stargate: The Ark of truth и Stargate: Continuum . После тоа цепи со Universe до крај.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Шо продукција е оваа баба ванѓа?
бугарска е??
моиве запнале македонска македонска

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Шо продукција е оваа баба ванѓа?
Не знам дали се работи за оваа серија бидејќи не ја гледам, ама денес ова го читав неповрзана сторија.

Човекот што ја води целата операција во новата струмичка телевизија е Петар Трајков. На позицијата главен и одговорен уредник во Телеканал А1 доаѓа од струмичкиот затвор, каде што работел како службеник кој прибележувал кој доаѓал да одлежи казна, а кој заминува на слобода. Претходно, Трајков повеќе години работел како полициски службеник во Секторот за аналитика.

Во моментов е актуелен како дел од тимот што го изработи документарниот филм за балканската пророчица Баба Ванѓа во продукција на националната телевизија Канал 5, а со средства од македонската влада.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Па не е супермен!!! Готам ... > Криптон

ХА!
Готам само насловот вреди ито до пола, пошто содржи скратеница од една друга серија :D

(доста е офтопик хихи) че не кара wot

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Дечки, како ви се виде Fargo? Многу се хајпав за серијава, а скроз ја заборавив.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Дечки, како ви се виде Fargo? Многу се хајпав за серијава, а скроз ја заборавив.
Си гази. Од глума до приказна. Можеби имаше мал пад на кај 3-та епизода, така некако ме држи меморија, можеби и грешам, но ептен добра серија во секој случај.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
6та епизода е една од најдобите епизоди во ТВ серии што сум ги гледал. Фарго од мене 10ка

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Gomorrah, италијанска сурова и реална, ме потсеќа на The Wire само без полицискиот и политичкиот аспект, целата перспектива е од страна на мафијата во Неапол.

Kajgana Shop

На врв Bottom