И од мене преголема препорака за Старгејт. Сите, и SG1 и Атлантис па и Universe. Ама ако ги почнуваш, почни ги како што треба, прво изгледај го овој филм Stargate , потоа следи SG1 таму некаде на 7 сезона мислам дека спинува Атлантис. Тие можи и паралелно да ги гледаш после ама не е ни морално. Се следи добро приказната и така и така. Па за на крај на SG1 да завршиш со двата филма Stargate: The Ark of truth и Stargate: Continuum . После тоа цепи со Universe до крај.Ај некој кој обожава Sci-Fi и ја ги има изгледано сите сезони на Stargate SG1 да ми пиши 5-6 збора? Гледам одлична оцена на имдб ... паралела со Стар Трек ?
Не знам дали се работи за оваа серија бидејќи не ја гледам, ама денес ова го читав неповрзана сторија.Шо продукција е оваа баба ванѓа?
РускаШо продукција е оваа баба ванѓа?
бугарска е??
моиве запнале македонска македонска
Оди бе, криво ти е оти не е Бетмен.
Па не е супермен!!! Готам ... > КриптонОди бе, криво ти е оти не е Бетмен.
Супермен > Бетмен.
Oд Готам само насловот вреди ито до пола, пошто содржи скратеница од една друга серијаПа не е супермен!!! Готам ... > Криптон
ХА!
Одлична е. Ја одбележа 2014 заедно со Тру Детектив и Луи.Дечки, како ви се виде Fargo? Многу се хајпав за серијава, а скроз ја заборавив.
Си гази. Од глума до приказна. Можеби имаше мал пад на кај 3-та епизода, така некако ме држи меморија, можеби и грешам, но ептен добра серија во секој случај.Дечки, како ви се виде Fargo? Многу се хајпав за серијава, а скроз ја заборавив.