Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Не знам дали има некоја ваква тема, ако има, модератори завршете си ја работата.
Значи вака, во оваа тема ќе прашуваме, одговараме, помагаме за се во врска со музиката. Значи поконкретно: Јас ќе напишам на пр. ,,Барам некоја група или артист што свири психоделичен експериментален рок, или прогресив транс или нешто како Сабат и Флојд мешано''. Значи кој знае ќе ми помогне, без глупирања и враќање одговор како Ристо од К-15 што вика дека не се меша спид гараж со хепи хард кор :). Значи темава е за барање и давање помош, а не играчница.
Еве да почнам јас прв:
Барам некој бенд од 60' што свират нешто како Гонг, Камел Кан, нешто експериментално, уникатно, трип, да може само со музика да се издрогираш, да леташ... Не користам дроги и алкохол, затоа барам ваква музика. Може и некој ептен мавнат гоа транс, да можам да скренам на него ;). Па, повелете...

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444

Можно е и да ги знаеш, ама да си ја пробам среќата.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Неможам да ти пуштам моментално линк, али ќе ти кажам што да преслушаш.
Преслушај од псај рок ако сакаш , класика, Jeferson Airplane , Aphrodite's Child, Pink Flyod...
А за гоа транс, у принцип слушај го GOA GIL , pishi Goa Gil Tapes A & B , slushaj gi i Shpoongle, imash na youtube albumi, mixovi itn.
Сеа за сеа сосема ти се доволни овие да ги преслушаш. :)

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Неможам да ти пуштам моментално линк, али ќе ти кажам што да преслушаш.
Преслушај од псај рок ако сакаш , класика, Jeferson Airplane , Aphrodite's Child, Pink Flyod...
А за гоа транс, у принцип слушај го GOA GIL , pishi Goa Gil Tapes A & B , slushaj gi i Shpoongle, imash na youtube albumi, mixovi itn.
Сеа за сеа сосема ти се доволни овие да ги преслушаш. :)
Џеферсон и Флојд ми се веќе досадни, прселушани ми се, Шпонгл ги имам слушано ама не е тоа што барам. Ќе ги видам Афрдајтс чајлд кои се.
Нешто вакво како на 21:00, 28:00, 37:00 до 41:00...[DOUBLEPOST=1417792194][/DOUBLEPOST]
Уууу овае закон, ќе ги симнам, иако имам 40 гига за слушање :) ќе ги симнам обавезно!

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Џеферсон и Флојд ми се веќе досадни, прселушани ми се, Шпонгл ги имам слушано ама не е тоа што барам. Ќе ги видам Афрдајтс чајлд кои се.
Нешто вакво како на 21:00, 28:00, 37:00 до 41:00...[DOUBLEPOST=1417792194][/DOUBLEPOST]
Уууу овае закон, ќе ги симнам, иако имам 40 гига за слушање :) ќе ги симнам обавезно!
Торко, ставив време, а не ставив трака, гљуп...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_83cPS87tYM
21:00, 28:00, 37:00 до 41:00

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.626
Поени од реакции
31.828
Ај со електроникава да се пробам јас, макар шо би требало да ти се слушани, пошто го означија времето во кое беа активни.
Инаку супер тема во која ќе препорачуваме музика.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Ај со електроникава да се пробам јас, макар шо би требало да ти се слушани, пошто го означија времето во кое беа активни.
Инаку супер тема во која ќе препорачуваме музика.

Aуу лудило.....еве неколку мои омилени од нив,

И најдбриот RMX евер...

Последно уредено:

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Електронска песна со женски вокал каде што пее нешто во стилот "All these nights...", мислам дека на hit radio ја слушнав.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Edna pesna trazim na MTV hits ili Rock bese. Letaa na nesto kao brod ili taka nesto i vikaa Ey ili Hey. Kao animirana bese mislim i na Antena ja davaa letoska izlea

Kajgana Shop

На врв Bottom