Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мoцaрт имaaт нaјгoлеми мaргини. Пoследнa клaдилницa дa е нa светoв не би уплaќaл тaму. Кaј другиве не се фиксни мaргините, вaрирaaт oд тип нa игрa и oд лигa.
Јас, будала пак мислам добра е и постојано си уплаќав таму, мислам оти големи коефициенти даваат за прелаз понекогаш а и имаат добри кеофициенти за фиксови 1 х 2 па таму си бев почесен член :D инаку од сега баш размислувам кај да фрлам пари. :)[DOUBLEPOST=1418042523][/DOUBLEPOST]Инаку, да се надополнам, една утакмица прелаз според мене, што може да се проба на ситно..
GREECE: Football league - Group 1
AO Paniliakos
-
Panachaiki
тип: 1/2 (полувреме/крај)
коеф: 27.00 во моцарт, само таму ја најдов, на друго место никаде ја нема.

Ај ако можи некој да ми објасни на кратко што е муабетов со маргиниве ?? :)
Како се пресметуваат и што значат како статистика ??

Ај ако можи некој да ми објасни на кратко што е муабетов со маргиниве ?? :)
Како се пресметуваат и што значат како статистика ??
Прaшaј гo гугл. Клучни збoрoви odds probability overround

Нешто инфо имаш или од тебе е ова?

Мој тип, ќе биде тешка ама мислам вреди да се изигра за коефициентот..
Не се лоши толку Конкордија за да неможат барем нерешено да извадат, тешко губат плус ги глеав против Стеауа не играа лошо и изгубија само 0-1.

Дајте бе уште еден фикс кошарка - + од тие шо следат

[DOUBLEPOST=1418042523][/DOUBLEPOST]Инаку, да се надополнам, една утакмица прелаз според мене, што може да се проба на ситно..
GREECE: Football league - Group 1
AO Paniliakos
-
Panachaiki
тип: 1/2 (полувреме/крај)
коеф: 27.00 во моцарт, само таму ја најдов, на друго место никаде ја нема.

Ја уплати некој? :D
1-0 моментално за домаќинот, па да видиме :)

Каљари-Киево 2 @ 4.00
Со промената на тренерот Киево четири меча со ред е без пораз, од другата страна Каљари е пет меча без победа.
Со оглед на тоа што Каљари е со најмал ростор во екипата од цела Италија, речиси исти играчи му играат цело време, во четвртокот во купот со Модена се спасија во продолжението...
Повреден кај Каљари за денес е Ериксон, кај Киево пак нема суспендирани и повредени играчи, цел тим е на располагање, така да денес типувам на нив...

http://www.flashscore.com/team/aek/ANpZncAM/
Пратете го АЕК сезонава. Најјак е во лигата кај што игра и без конкуренција ќе биде прв и ќе се врати у прва лига. Интересно е што сезонава од 6 утамици напраи 2 прелази и 1 7+. Се надевам нема тука да застане.

Во премиер лига колово до сега нема двојка. Напрајте си математика за вечер :D

Јебига Сотон жао ми је:):)

Нерешено у најлош случај ако нешто господарите се премислат до вечер.

Каљари-Киево 2 @ 4.00
Со промената на тренерот Киево четири меча со ред е без пораз, од другата страна Каљари е пет меча без победа.
Со оглед на тоа што Каљари е со најмал ростор во екипата од цела Италија, речиси исти играчи му играат цело време, во четвртокот во купот со Модена се спасија во продолжението...
Повреден кај Каљари за денес е Ериксон, кај Киево пак нема суспендирани и повредени играчи, цел тим е на располагање, така да денес типувам на нив...
Признај дека навивачки ти е типот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom