Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кој град си друже?

Не си единствен кој ќе доаѓа прв пат, или прв пат, а од друг град. Ако има уште некој од истото место со кола што е, лесно е да се договори. Ако не .... well, ќе смислиме нешто :D
Абе не знам кај се наоѓаат локалите затоа, инаку јас тука живеам моментално, затоа викам да ме собере некој т.с од карпош 1 :D
@Nessa Alcarin ја и ти сме за рака да се фатиме, башка дота играме и двајцата :ROFLMAO:

Абе не знам кај се наоѓаат локалите затоа, инаку јас тука живеам моментално, затоа викам да ме собере некој т.с од карпош 1 :D
@Nessa Alcarin ја и ти сме за рака да се фатиме, башка дота играме и двајцата :ROFLMAO:

А, тогаш лесна работа. И за идење и за враќање ќе имаш со кого. No worries.

Навистина ли? Еве со кој ќе си праам муабет цела вечер :D

Вечерва бевме излезени во Пивница кај Св.Спас и коментиравме дека има добри коњопои и башка може да се пуши а да не мрзнеш надвор....и тргнав накај WC-то и во темницата не ја видов скалата и се спружив колку сум долга и широка.
Епилог: Се вратив од ургентно со лонгета:place:

ПС. Пивница не е за собиранка, многу скали има :neetaka:

ПС 2. До 27-ми ке бидам без лонгетава ....I hope so :unsure:

Да не избрзувам, али ајде, фала однапред за местово. Ако случајно не ја бива, кажи на време да удриме некоја алтернатива.

Иначе може не се сеќаваш добро на настанот, но на караокето освен тие што ги спомна пееја и Werther, @Smert и уште две души на кои не им се сеќавам на никовите. Се на се, не беа малце луѓе со оглед на тоа што повеќето ретко кој знаеја претходно а имаа пијана публика од 50 и кусур непознати души.
Се сеќаваш ли кој ја пееше “најдобрата“ песна? :bravobe:
Не е оправдување. Мене ми беше прва собиранка, ever па пеев :)

Пред тоа го знаев само СабаховиЧ. не е оправдување, ако сакаш да пееш, че певаш.

Знам дека го напнав @kooperativa да пее, со АјОн и подлегна на притисокот, собра храброст и запеа, за жал :D

Иначе, со Сабахот си ја пеевме You'll Never Walk Alone а сам ја пеев од Фреди Меркјури, за брејкување фри, пошто (иако никој не ме знаеше) ме напнаа дека сум хомофоб :D
Што бре за жал. НАЈБОЉИ БЕВ!!! Има и доказ за тоа :pos:

Вечерва бевме излезени во Пивница кај Св.Спас и коментиравме дека има добри коњопои и башка може да се пуши а да не мрзнеш надвор....и тргнав накај WC-то и во темницата не ја видов скалата и се спружив колку сум долга и широка.

Ех, ко божем не можеме на раце да те носиме :anco:

:(
get well soon :love:

Знаеш дека се шалам. И тогаш ти кажав дека беше најдобар :)
рака на срце, кинг б мислам дека беше она, најдобро испеа. појма немам што, али девојчето има глас(y)

Навистина ли? Еве со кој ќе си праам муабет цела вечер :D
Озбилно бе, и у пријатели те имав ама ме хакнаа па после кога го вратив стимот немав ниту еден пријател. Може па и тим да направиме :D

Ќе ви дoјдaм, не сум бил нa сoбирaнкa уште oд "времетo".

Инaку, кaкo се движи ratio: seeders/leechers дo сегa? (мaшки/женски) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom