Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не дека се правам паметен ама дупла шанса на фаворит на мизерна квота, претпоставувам си ја ставил за услов да фатиш некоја од супер тип, кога веќе го правиш тоа зошто не ставиш некој друг спорт некоја сигурна, на пример ракомет според мене би била најдобра опција, или ако веќе биде фудбал стај фаворитот дава гол, дупла шанса е многу клета работа за играње
Имав и ракомет и кошарка, 8 утакмици друже не е за услов( ајнтрахт 2+,бешикташ2+,партизан,флензбург,барса,марсеј интер и оклахома), ова е од грешка во грешка, кладење у нервоза... сабајле Наполи добро ме сјеба демек од супер тип а убаво видов тим12+ 1.40 супер тип 1.45 ... и замисли ти лакомост и глупост 2-2 си заврши и тука ми пукна филмот и ете уште една грешка со двознаците... по којзнае кој пат ми се удира од глава, кога губиш на големо повлечи се 1-2 дена излуфтирај се...

не дека се правам паметен ама дупла шанса на фаворит на мизерна квота, претпоставувам си ја ставил за услов да фатиш некоја од супер тип, кога веќе го правиш тоа зошто не ставиш некој друг спорт некоја сигурна, на пример ракомет според мене би била најдобра опција, или ако веќе биде фудбал стај фаворитот дава гол, дупла шанса е многу клета работа за играње
od sega za ova ke te poslusam

Josh Smith 14.5 -
Zach Randolph 15.5 +
Bosh 21.5 -
Okc 2ka
Memphis 1

Имав и ракомет и кошарка, 8 утакмици друже не е за услов( ајнтрахт 2+,бешикташ2+,партизан,флензбург,барса,марсеј интер и оклахома), ова е од грешка во грешка, кладење у нервоза... сабајле Наполи добро ме сјеба демек од супер тип а убаво видов тим12+ 1.40 супер тип 1.45 ... и замисли ти лакомост и глупост 2-2 си заврши и тука ми пукна филмот и ете уште една грешка со двознаците... по којзнае кој пат ми се удира од глава, кога губиш на големо повлечи се 1-2 дена излуфтирај се...
те сфаќам потполно, многу е позаебано кога играш на голема уплата, тотално различно размислуваш, демек као бираш посигурни варијанти, да ставиш 200 ден за да земеш 400 би изиграл тотално различно него да ставиш 10 000 да земеш 20 000

Josh Smith sea najde da igra ko nenormalen ..
Џош Смит неколку меча уназад дава 16ина+ поени..на граница 14.5 минус никад не би о играл, ама нејќев да ти зборам пред рака дека тапа ти е ливчето :D

Ех интер бре ццццц...2+ или 3+ барем да ја имав цццц не е можно...последни ги чекав со Марсеј.

nemat mizerini kvoti koga igras na visoki uplati, i 1.10 nekogas e golema kvota. ednostavno ja baras najsigurnata kombinacija koja i to kako moze da bide zaebana (dvoznak). Ne e istoto razmisluvajne koga igras na mali uplati i na golemi .mozokot mn poinaku funkcionirat koga frlas 100 denari i 10,20 000 .

Интересна работа се деси денес во кошарката, изгубија сите огромни фаворити од појакиве лиги. Фенер, Реал, Барса, Баерн...
Видете колку слободни извеле Естудијантес против Реал
a3Lqo2R.png

Yeah right :angel:

Ги имам и Оклахома вечер очекувајте Детроит да одиграат вансериски [emoji1]

Ништо не капирам... ако добие окла добиваш 467 а ако изгуби губиш 1000? Како и да е среќно ..

Да, уплатив 1000 евра на коефициент 1.46 на Оклахома во живо. Во меѓувреме коефициентот на Оклахома се крена, како што можеш да видиш на принт скринот, на 1.60. Јеби га, да почекав половина минута ќе добиев поголем коефициент.

Можам да замислам како се тресеш моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom