Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
http://store.steampowered.com/app/302010/

Пример ја купувам играва на колку ПЦ може да се игра одделно?
Можеш да ја играш на колку сакаш компјутери, ама само од твојот акаунт... Ќе треба само да ја инсталираш на секој компјутер... Не ти го сфаќам прашањево, ако не е ова одговорот што го бараш пиши поопширно..

Последно уредено:
Не знаев кај да пишам ама ај тука. Мислам дека ќе ви се свиѓаат попустиве за Steam клучеви, па си реков зашто не да споделам.

Valve COMPLETE pack | 11,18EUR

FIFA 15 | 29,99EUR

Football Manager 2015 | 24,49EUR

GRID Autosport | 6.99EUR

Payday 2 | 6.23EUR
XCOM: Enemy Unknown | 1.79EUR

You're welcome :)
Ова е толку ?! 11,18EUR .... Целово ?! o_O

За тие што не ја знаат би ви ја предложил странава www.isthereanydeal.com. Тука се прикажани сите игри од многу сајтови кои имаат моментален попуст. Исто така може на watchlist да си ставите игри и да се одреди под која цена ви одоговара да бидат, па преку e-mail да бидете известени ако цената на играта и падне под таа што сте ја одредиле. Јас тука Mortal Kombat Komplete Edition за 1.3евра ја начекав, a PES 2015 ми е на watchlist за ако биде под 25 евра

Ovie stranicine ako ti kliknat 10 ljudi 1 steam key ima nekoja sto e vistinska? Dal ima nekoj koj ima zemeno nesto od takva strana?

Ovie stranicine ako ti kliknat 10 ljudi 1 steam key ima nekoja sto e vistinska? Dal ima nekoj koj ima zemeno nesto od takva strana?
Не, никој, никогаш.
Не оди по тие, spam/clickbait е тоа, на крај ќе ти бара survey да исполниш, или да симнеш нешто што најверојатно е вирус итн итн :)

Aha. A inace giveaway strani? :) na fb?
Прашуваш каде да најдеш, или прашуваш дали тие на ФБ се океј?
Не се, ако тоа прашуваш.. барем јас така знам, може има некоја добра - нека каже некој друг. :)
Иначе ова е една од подобрите страни што ги знам, понекогаш пробувам да добијам нешто, ама најчесто ме мрзи xD (иако имам добиено една инди игрица :) )
Gamersbook

Toa trazev :D Inace drugari mi kazuvale deka imaat zemano GW od FB strani. Kolku e vistina neznam. A Bannerot ako moze da mi kazes kako go napravi sto ti e vo Signature? :D U PP ako moze? :)

За на ФБ ако сакате да добивате цело време линкови со гага игрици ќе си лајкнете VG247.com и Epic Bundle

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom