H
HoT IcE
Гостин
Некој добар чоек да ми ја земе Skyrim Legendary Edition од g2a?
За плаќање ќе се договориме по ПП.
За плаќање ќе се договориме по ПП.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дечки, јас напрајф еден скин(не е нешто посебно) за awp на cs: go. Не сум кизне колку спремен сам за напрам како некој асимиф или некое слично срање, ама со ова мислам до негде иам стигнато
еве го скинот на workshop
гласајте, коментирајте (тука/таму попрепорачливо е), манете fav и ве молам ако можите споделете
ако имате некој предлог или нешто слично кажете.
ps: манете го то yes![]()
многу нормално дека јас како единец неможам да постигнам доволно, ако земиш во просек на еден скин работи цело студио па со групен профил се пријавуват. иначе таму имаш јес и ноу (not intrested) да изгласаш, а иначе да ќе има преработка на скинот. и не се срамете да прашате, да барам луѓе со идеа/и. ако има заинересирани шо мислат дека ќе бидат од + слободно пишете. моментално имам уште еден другар со мене.ako ne si spremen da prais...ne baraj da glasaat...
pisi u PP za sto idei sakas 

Не работи и не спамирај.Idei moze da ti dadam kolku sakaspisi u PP za sto idei sakas
Inace ako sakate da se registrirate na ovoj link kako moi referali bi vi bil blagodaren
http://www.steampowers.net?join=641474
Ako raboti ke bide ekstra![]()
Ne bi sakal da idam offtopicНе работи и не спамирај.
Линкови за реферали секогаш се спам затоа што никогаш не работат.Ne bi sakal da idam offtopic
So sto ja spamirav sea?
A kako sobiras poeni ?Neznaev za toa. Inace ke probam so samo 5 poeni da zemem skin za cs go. Ako raboti ke produzim da sobiram ako ne nisto.
30 fps cinematic - умревSteam winter sale 18 dec - 02 jan.