Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Некој добар чоек да ми ја земе Skyrim Legendary Edition од g2a?
За плаќање ќе се договориме по ПП.

Дечки, јас напрајф еден скин(не е нешто посебно) за awp на cs: go. Не сум кизне колку спремен сам за напрам како некој асимиф или некое слично срање, ама со ова мислам до негде иам стигнато :D
еве го скинот на workshop
гласајте, коментирајте (тука/таму попрепорачливо е), манете fav и ве молам ако можите споделете :)
ако имате некој предлог или нешто слично кажете. :)

ps: манете го то yes :D

Ако бидеме реални, обичен color fade нема да помине кај никој. Така да или земи помачи се малку, или батали го ова.

Дечки, јас напрајф еден скин(не е нешто посебно) за awp на cs: go. Не сум кизне колку спремен сам за напрам како некој асимиф или некое слично срање, ама со ова мислам до негде иам стигнато :D
еве го скинот на workshop
гласајте, коментирајте (тука/таму попрепорачливо е), манете fav и ве молам ако можите споделете :)
ако имате некој предлог или нешто слично кажете. :)

ps: манете го то yes :D

ako ne si spremen da prais...ne baraj da glasaat...

ako ne si spremen da prais...ne baraj da glasaat...
многу нормално дека јас како единец неможам да постигнам доволно, ако земиш во просек на еден скин работи цело студио па со групен профил се пријавуват. иначе таму имаш јес и ноу (not intrested) да изгласаш, а иначе да ќе има преработка на скинот. и не се срамете да прашате, да барам луѓе со идеа/и. ако има заинересирани шо мислат дека ќе бидат од + слободно пишете. моментално имам уште еден другар со мене.

Idei moze da ti dadam kolku sakas :) pisi u PP za sto idei sakas :)

Inace ako sakate da se registrirate na ovoj link kako moi referali bi vi bil blagodaren :)
http://www.steampowers.net?join=641474
Ako raboti ke bide ekstra :D

Последно уредено:
Neznaev za toa. Inace ke probam so samo 5 poeni da zemem skin za cs go. Ako raboti ke produzim da sobiram ako ne nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom