- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.695
- Поени од реакции
- 120.126
Бет Сити ако почне тенис и предаде при 4-1 во првиот сет, изгубен е типот или 1 коеф? Пошо знам негде мораше да се заврши првиот сет, ама не знам дали во Бет Сити беше тоа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i mene ova me interesirat, vaka pisit vo pravilavaБет Сити ако почне тенис и предаде при 4-1 во првиот сет, изгубен е типот или 1 коеф? Пошо знам негде мораше да се заврши првиот сет, ама не знам дали во Бет Сити беше тоа...
1Бет Сити ако почне тенис и предаде при 4-1 во првиот сет, изгубен е типот или 1 коеф? Пошо знам негде мораше да се заврши првиот сет, ама не знам дали во Бет Сити беше тоа...
Ne ja brani, dobiten si, vo zivo brani ja ne vervam city lesno da gi probie sanderlend avtobusi na tri sprata ke parkirat kako so celziМи остана Сандрленд за утре 0-2 гола, а не се исплати да ја браниш на 3+ никако, дале смешен 1.65 коефициент.
36,2 имаш у КопачкаArsenal 1&gg
Everton 1&gg
Chelsea 1&gg
30коеф. у Спорт Лајф
Ју ар нат алоунДинг стигна од 1-5 до 5-5 и имаше 32-0 во последниот фрејм, за да промаши чист зицер на тој резултат и да изгуби.
5 и пол саати гледав за на крај со курот у раце да останам.![]()
Абе нека се ебат у гз. Ја колку пати имам утнатно тениси каде мојот заслужил да тепа па ми го турал курот.Ју ар нат алоунпоследна ја чекав за 2200.... сепак заслужи малиот.. со лева (деснорак) му играше круцијални удари еј, со лева, ебате осаливан го имитираше на 18 години детенце, која храброст еј.. се исплаши на моменти од победата затоа го стигна ова кинеското гомце.
Е да и тоа шо велиш... и времето бе 4 саата очите ми истекоа, се молев на 1-5 да завршеше тука да си бркам друга работа.... отече до 2 саат сабајле за пак да изгуби .... него утре Робертсон и Хигинс се добри со по 1.35 и 1.30 квотиАбе нека се ебат у гз. Ја колку пати имам утнатно тениси каде мојот заслужил да тепа па ми го турал курот.
За заслужување заслужи малиов, ама веќе коа стигна на 5-5 копилево не мораше баш да изгуби, и тоа не баш после 32-0 и отворени кугли до крај на фрејмот.
Утре можат штеките у гз да си ги стават сите до еден. Снукер повеќе не играм. Ќе ти ебам спортот кај што не можеш ништо да процениш... Да е тенис ќе речеш овој е физички појак, боље сервира, нешо у тој стил, а вака ништо не се знае. Може да се претвориш у Динг и ништо да не можеш да погодиш цел ден. Или пак да имаш 18 години и да станеш О Саливен и Робертсон во едно.Е да и тоа шо велиш... и времето бе 4 саата очите ми истекоа, се молев на 1-5 да завршеше тука да си бркам друга работа.... отече до 2 саат сабајле за пак да изгуби .... него утре Робертсон и Хигинс се добри со по 1.35 и 1.30 квоти. ако паѓаме да паѓаме машки а не на 1.15
![]()