Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со @РоџерБатон. Многу сакам да го запознаам во живо,но јас никогаш не би собрала храброст за средба со него. Ама често си фантазирам,иако не си пишуваме, ретко некогаш по статуси, но Роџер е многу мил човек и добар. Така го чувствувам тоа :)

Јас во оваа прилика сакам јавно да кажам дека би сакала да се запознаам со: @Samurai Jack , @Castiel , @plava mamba , @tomson , @PoetskaPravda :D
Јас во оваа прилика сакам јавно да кажам дека би сакала да се запознаам со: @Samurai Jack , @Castiel , @plava mamba , @tomson , @PoetskaPravda :D
ке ми биде мило :) а можи и да свртиме една партија у живо;)

Со @РоџерБатон. Многу сакам да го запознаам во живо,но јас никогаш не би собрала храброст за средба со него. Ама често си фантазирам,иако не си пишуваме, ретко некогаш по статуси, но Роџер е многу мил човек и добар. Така го чувствувам тоа :)
и културен, начитан вака.... да не се лажеме.
И добро е што немаш храброст да се запознаеш со него, твојата ништожна личност би се стопила инстантно, во близок контакт со таква величина.

so site shto se od stariot brod shto potona ,meleshe na voda ,no sega mele na veter

Pozdrav Osicke.Eve da ti ja ispolnam zelbata...
vecerva mnogu me razveseli ,mnogu se raduvam shto mi ja ispolni zelbata ...kako velat od tri strani sonce te gree sega ,mislam deka me razbra ...ako ne ,na pp ke se razbereme ,pozdrav i do tebe[DOUBLEPOST=1417594383][/DOUBLEPOST]
Pozdrav Osicke.Eve da ti ja ispolnam zelbata...
blagodaram ,jas vednash prativ odgovor ,no gledam utrovo go nema ....zatoa pak pishuvam pozdrav

Последно уредено:
Со @Stefan-kobe.

Кога и да одам Скопје јас, тој не е. И да, за пивофест со исто друштво бевме а не се запознавме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom