Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Балотели е можно да се соочи со бан од 5 натпревари
Balotelli reposted an image from the computer game Super Mario on his Instagram page which included the comment “jumps like a black man and grabs coins like a Jew”.

The Liverpool striker quickly deleted the posting on Monday night and issued an apology, claiming he was attempting to be “anti-racist with humour” but the 24-year-old is now facing the prospect of a misconduct charge.
FA guidelines regarding when to charge someone over a comment on social media state “deleting an inappropriate posting, whilst advisable, does not necessarily prevent disciplinary action being taken”.
He also described reposting the image as “my Unlucky moment”. Balotelli also posted an apology on Twitter, stating: “I apologize if I’ve offended anyone.

“The post was meant to be anti-racist with humour. I now understand that out of context may have the opposite effect.

“Not all Mexicans have moustache, not all black people jump high and not all Jewish people love money.

“I used a cartoon done by someone else because it has Super Mario and I thought it was funny and not offensive. Again, I’m sorry.”

Последно уредено:
Брат овој у Интер за милион-два отиде,да не си помешал нешто. Да не мислиш на Ковачич ?

Да, на Ковачиќ мислев, ги помешав. Како и да е, 10че а го купија од анонимна лига :)

Кога ќе ми текне дека 15 минути му пеевме на Мињоле додека се загреваше против Лудогорец ми доаѓа да се упукам у колено.

Ах бе Мињо бе, најголемата болка од таму доаѓа (клипот со канализациите).

Go vidov golot

Ne e Minjo kriv. Kaj markiraa mamlazite u odbrana??

Ne gleav prvo, samo hajlajts. Ama mi se cini ko Stoke igra.

Loso, loso

Sea 2ro ke gleam. Se napiv rakija+dijazepam. Ic qr ne mi cue....

Ke navijam ko na vremeto:

Sounesssssss you are an assssss!!

Pardon...na BR mislev.

Ista sezona eeeeej

Кај реков дека е крив за голот?
За ситуацијата пред тоа коментирам.

Единствено позитивно од утакмицава се бодовите. Пак беа млитави. Се бранат од ебан Лестер и со играч повеќе.

Базел со ваква игра ќе не тресне од земја на Енфилд и ќе не прати во Лига Европа, ако Лудогорец не изненади некако на Бернабе.

ТОТАЛНО разочаран од Роџерс.!
Утре ќе пишам анализа зошто премногу сум нервозен па и малата ми плака од што сум јас нервозен!

ПС. Divider ако Мињоле не беше крив за примениот гол не знам кој? Па по дифолт треба да си ја брани прва статива!.

Ајде утре сабајлечки со кафе.....

ТОТАЛНО разочаран од Роџерс.!
Утре ќе пишам анализа зошто премногу сум нервозен па и малата ми плака од што сум јас нервозен!

ПС. Divider ако Мињоле не беше крив за примениот гол не знам кој? Па по дифолт треба да си ја брани прва статива!.

Ајде утре сабајлечки со кафе.....
Onie takozvani mamlazi u odbrana ne smeeja da dozvolat shut.
Btw, se stiti i brani pobliska na direkten napad.
Mene u Vardar. Koga vie bevte neplanirani uste ;) mi velea, ako e sam, koso, cuvak pobliska, ako e so bek, na vrtenje, brani podalecna oti 98% taka odat.

Am, Sho znam de jas : D

Onie takozvani mamlazi u odbrana ne smeeja da dozvolat shut.
Btw, se stiti i brani pobliska na direkten napad.
Mene u Vardar. Koga vie bevte neplanirani uste ;) mi velea, ako e sam, koso, cuvak pobliska, ako e so bek, na vrtenje, brani podalecna oti 98% taka odat.

Am, Sho znam de jas : D
Тоа вие..... На Сакузерот!

ПС. Затоа Вардар е срање у густо Врање последниве десетина години! Х[emoji6]

1461709_777939808934605_732602071667427488_n.jpg

Хит мапата на Стиви. Стварно штета што нема да може да игра Среда-Сабота како 10ка.

Инаку, освен тоа што се браневме непотребно, мислам дека сите имаа одличен настап, посебно средината и Ламберт.

Тоа вие..... На Сакузерот!

ПС. Затоа Вардар е срање у густо Врање последниве десетина години! Х[emoji6]
Pizza.

Tibam. Mi rikna telefonot.

Coek, da skratam.

Me mrzi da objasnuvam pak a mi ojde postot.

Elem, zboram za Vardar od 1986-1990.
Jas sum staro magare bez vijagra :)
Mene moj Brad Jones mi bese Muarem Zekir (podocna reprezentativec)
Vo kadetska na Yu nivo Ja mu bev rezerva na Stojadinovic.

Vo MK koga prekinav, radi (tatko, majka, skolo itn - fudbalerite ne znaat da se potpisat itn....pa ostanav so karate) okolnosti nareceni biraj sport ama bez topka ostanav MK karate reprezentativec so medali vo stranstvo do 1996 koga prekinav.

Za toj Vardar zboram. Za Ljulovchan, za Georgiev, za Groshev
Ili za Dojchin. Za Ivkovic. Za Pudar od Hajduk. Za vremeto na Vlak. Pred Ladic....

Koga me treniraa velea: ako ide sam, koso, od strana, cuvas poblizok agol i se siris ko lasta
Ako ide na odbiena, koso, i ima bek da prati, cuvas podalecen agol, bekot ke klizi na tvoj blizok agol..itn

Zatoa nema vina kaj Minjo za golot.

Mo, opinions are like aasholes. Everyone has one :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom