Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој предлог типови за денес, немора луд коефициент, па редно е да фатам нешто маме му ебам, у последниве 2 недели 10 дена ме бута една. У депресија ќе влезам уште малце :pos:

Да продолжам вака можеби за година-две ќе влезе некое ливче од сожалување.
Same here.

Баш ја мислам тие што ја играле утакмицава на хендикеп ја играле Сан Антонио да не тепа со повеќе од 11 разлика.Едноставно е,ќе направат разлика до одреден период и после останатото е чиста формалност колку само да се истера утакмицата.Али НБА нема да се мести се додека не се воведе кладење во САД на НБА утакмици.Тек тогаш би почнале далаверите ако и ги ги имало.
Ни еден aмерикaнски букмејкер не дaвa клaдење нa НБА?

Мислиш дека не може некој Кинез или Европјанец да подмити судија или играч?
Пред десетина години мислам, може и помалце да се, неколку судии беа доживотно казнети да не судат на кошаркарски натпревар, дури некои мислам и во затвор завршија, ради местење на натпревари. :)

Од милиони утакмици во светов искрено не ми се верува некој да се фати да мести НБА утакмица.Језда постојат глупаци во НБА али не се до толку наивни сигурно за да си ризикуваат кариера ради местење.Посебно да има листа на екипи кои би местеле на последно место би биле Сан Антонио.

Ни еден aмерикaнски букмејкер не дaвa клaдење нa НБА?

Мислам дека не,барем како што можев да сконтам според идејата на комесарот Адам Силвер кој пред некое време излезе со идеја да се воведе(не знам дали порано имало) кладењето на НБА во САД.

Од милиони утакмици во светов искрено не ми се верува некој да се фати да мести НБА утакмица.Језда постојат глупаци во НБА али не се до толку наивни сигурно за да си ризикуваат кариера ради местење.Посебно да има листа на екипи кои би местеле на последно место би биле Сан Антонио.

Мислам дека не,барем како што можев да сконтам според идејата на комесарот Адам Силвер кој пред некое време излезе со идеја да се воведе(не знам дали порано имало) кладењето на НБА во САД.
Ете ти го примерот со судиите кои патем имаа местено на овер кошеви. Суделе намерно повеќе фаулови за да пуцаат повеќе слободни и да има што повеќе поени.

Инаку не ни помислив дека е наместен натпреварот Сан Антонио-Филаделфија, далеку од тоа. Али дека може да се намести во НБА тоа секако стои, а и не се сомневам дека се мести. Во последниве 15тина години во НБА се накотија многу белци, односно многу Европејци и веруј ми секој за поголемо парче леб ќе направи се што е можно за да извлече максимум.

Лацио 1
Јунајтед 1
Монако 1
ЦСКА 1
Инвернес 1
Гиор 1
Коеф 8.5
Да се проба за денес нешто :)
Инаку Фенер можи 2-1 да ја наместат ама во Спортлајф на (18.0) е паднат.

Лацио 1
Јунајтед 1
Монако 1
ЦСКА 1
Инвернес 1
Гиор 1
Коеф 8.5
Да се проба за денес нешто :)
Инаку Фенер можи 2-1 да ја наместат ама во Спортлајф на (18.0) е паднат.
Oskejam Fener kje ja praat kako Besiktas vchera, X-1 (odnosno X-2 za sluchajot na Besiktas).

xu5PKIF.png

Стави , земи :pipi:

Минесота 101 кош постигнаа:place:...се да му ебам...за пола кош ме падна ,кога видов сабаљето ми се стемна

Педер ама и ти сакаш сеа секој ден да фаќаш ...не иде тоа така ... иначе у Спортлајф беше за минесота под 101.5 1.90 ...а у Бет Сити над 101.5 беше 2 квота или 2.05 :D

.јас овде одам на ALL-IN на Минесота минус 100,5..Док Риверс е препознатлив тренер по одбраната и верувам дека нема да дозволува брзи поени на Минесота
Ти остана ли веќе нешто за All in ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom