Што НЕ би пробале - купиле повторно?

^ This

Пача, домашно напраена и со убо, чисто месо е милина. Да да океј оригиналната е со опашки, јазици и коски внатре, али wtf човече, 21 век е, имаме месо.
Не е бе брат. Еве кај нас милина ја прават, не можам да и се испулам ебаго :D Од мал ја имам одбивноста, валјда зато. А моиве ја јадат дали ја јадат. Не можам ни да ги гледам кај шо ја јадат од шо ми е одбивна у пм. :icon_lol:

Инаку не би купил од оваа турската фирма чај никогаш повеќе, па ни тогаш.
Еднаш зедов зато шо немаше друг успат, и пијав топла обоена вода засладена со шеќер.

brusnica_koncic.jpg

Ебате пачојадачот штом ја шо мразам пача треба да ти кажам која е оригиналот. :D

Оригиналот пача е со чорбата од свински нозе. Или телешки, нмв. Секако не ги ставаш ебаните нозе у пачата, туку чорбата од нив, а сецкаш малку сланинче, додаваш зарзаветот од лук, магдонос и бибер, оставаш да се „здрви“.
Да бе, ми се смеша со муабетот од еден фанатик комшија по пачиве тој и опашки и јазици ставал, озбилно. :гик:

Купен ајвар. :mad: И не пробувајте да ме убедите дека Мамас е саглам.

Единствен купечки јадлив е био ајварот. Мамас не се ништо посебно ако ги споредиш со домашен ајвар (домашниот е каде каде подобар)..

Чајон од Франк со јагода и банана и водана од Добра вода мислам беше, помаранџестата, со гуарана ли ватевр. Бљак, солено :tapp:

Единствен купечки јадлив е био ајварот. Мамас не се ништо посебно ако ги споредиш со домашен ајвар (домашниот е каде каде подобар)..
Oд очај и тој го пробав пред два месеци, имаш право дека единствено тој може да се преголта ама само во кризни ситуации, далеку од домашен ајвар ми е. Плус разочарувањето кај него беше што се чувствуваше вкусот на зејтинот.

Некои луѓе едноставно незнаат да напраат пача.
Ова сликиве шо ги оставате... Ни ја не би го јадел.
Па добро не мора да значи дека оваа е таа што сум ја јадел, ја ставив првата што ја најдов на гугл.
Имам 3-4 пати пробувано различни, ма не бе ниедна не е убава па што сака нека биде веќе во уста такво нешто не ставам.

темава ке се полни доста со офф топици а и нормално е откако некој ке ја стаи милка, тоблероне, ишлери и моцарт у бљак вкусови мислам нон сенс

...растителен кашкавал од било кој прозиводител не би и ред др ствари ко на пример
grandkafainstant.jpg

Навистина купечкиот ајвар е одвратен. Каков и да бил, која и да било фирма. :D
Неколку пати имам пробано, да се угуши човек во лушпи. Семки некако се трпи, ама лушпи... :sick: Мајка ми го има и препржувано тој, ама џабе. Нема теоретски шанси нешто такво повторно да пробам. :вонзем:

Потоа - Маги, сочно од рерна. Благе везе нема од сочно... :icon_mrgr:

Пуканки со вкус на чили, за во микробранова. Поима немам што фирма беа, ама одвратни се. :noze:

И дефинитивно млеко и јогурт со намалена масленост. Ако сакам, фино лепо ќе си го разредам, нема што јас водичка да си купувам. :D

Купив еден сок од јаболко, бојата му беше флуросцентно зелена, за 19 денари од Карфур и нешто погадно и помутљаво немам пробано.

Бомбоњера исполнета со нешто како ориз, чиј вкус е одвратен.

Од Палма едно слатко, налик на раванија, поточно парче раванија, па шлаг, па пак раванија, па пак шлаг и најодозгора цреша. Беше преблаго и одбивно, од него се цедеше шербет, а потоа и лошо ми беше.

Путер од кикирики:sick:
PEANUT%20BUTTER%20SMOOTHY_200x275.jpg

Swisslion eurodessert коцки............., па јас вакво нешто благо што мава во глава и создава болка во заби не би пробал повторно.
eurodessert-150g.jpg

Краш експрес од лешник............., создава нагон за повраќање.

...........:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom