Што НЕ би пробале - купиле повторно?

2a5yczo.jpg



Срндаци или како и да се викаат... Не се отровни, 50 души така ми рекоа, а иста ваква беше, со прстен. Убаво ја подготвив и ај што вкусот ме натера повеќе никогаш да пробам, туку и 2-3 дена се чувстував како змија, како да плукав отров.. Секогаш само кога ќе се сетам на тоа како го јадев почнува да ми се лоши...
 
Цезар салатата во Леоне, и чајот во Ла страда :icon_lol:.
 
Путер од кикирики
PEANUT%20BUTTER%20CRUNCHY_200x275.jpg


Чоколанди пуканки

blagi+pukanki2.jpg


Повештачко нешто од производов за 5 денари нема. Поарно ќе се трујам со Гора или Гуте Фрутхе одколку со Степ
step-sok-iz-kesica-.jpg


А од јадењава никогаш повеќе не би пробал боранија, зелка чорба, џигер и пача
 
Битолски јогурт
mqdefault.jpg


Одвратен ми стана, некако премногу е густ, ако нема друг избор во пекара подобро без јогурт ќе изедам баничка отколку со битолски.
 
pl.jpg

Oд овие бишкотите шо ги служат уз кригла пиво по кафиќите, никаков вкус, ронливи, еластични, и да ги макниш во пиво не помага - дефинитивно НЕ
 
Диња.

После дебаклот на Анчо со дињите, се си мислам дека кога некој ќе јаде диња ќе дојде Анчо со мизерниот апарат, ќе те слика и ќе те стави во ДК :нинџ:
 
^

Индустриски произведен ајвар.
Никогаш повеќе.
 
Пача - Ја не можам да сфатам како ова чудо луѓето го јадат.. :sick: Со самото гледање на сликава ми се гади.. Ниту домашна ниту купена, и 2те ми се ОДВРАТНИ
005108516-big.jpg

Џигер - исто мислење како и за пачата.
Некој вид лут зачин со одвратен мирис, кога го пробав јадењето буквално ми се одјаде, мириснав кесичката да видам дали е до зачинот и да, до зачинот било..
Има уште што ако ми текнат ќе се надоврзам :)
 
Последно уредено од модератор:
^ This

Пача, домашно напраена и со убо, чисто месо е милина. Да да океј оригиналната е со опашки, јазици и коски внатре, али wtf човече, 21 век е, имаме месо.
 
Никогаш повеќе не би пробал од онаа жолтеникава материја што луѓето ја нарекуваат посен кашкавал.
 
^ This

Пача, домашно напраена и со убо, чисто месо е милина. Да да океј оригиналната е со опашки, јазици и коски внатре, али wtf човече, 21 век е, имаме месо.

Ебате пачојадачот штом ја шо мразам пача треба да ти кажам која е оригиналот. :D

Оригиналот пача е со чорбата од свински нозе. Или телешки, нмв. Секако не ги ставаш ебаните нозе у пачата, туку чорбата од нив, а сецкаш малку сланинче, додаваш зарзаветот од лук, магдонос и бибер, оставаш да се „здрви“.

Пачата шо ја прави мајка ми на изглед е подобра и од пудинг, цела фамилија и комшилук шо доаѓаат за Божиќ јадат по цел тањир од неа, али мене таа арома што ја има пачата ми е одвратна и џабе... :sick:
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom