Што НЕ би пробале - купиле повторно?

Не би пробала НИШТО повеќе од кинескиот ресторан во Сити Мол. Еднаш пробав и беше блуткаво се’ во чинијата. Вторпат, демек шанса да им дадам - исто.
Нудлите со соја пресолени - два типа различни јадења со потполно ист вкус, како е можно? Многу неубаво, а во Рамстор на пример, истите јадења се одлични. Можеби е различен готвачот, поим немам.

mkd-133944.jpg

Во животов мислам дека немам пробано нешто погадно од ова...! Значи вкус на мрсен крем сир во кој е ставено какао и шеќер...Блуткаво-благ и одвратен вкус...
:pov::pov::pov:

Маза од Здравје Радово
Путер од кикирики од Меџик
Какао од една штипска фирма Стел импекс
Гора од Горска
Синета од Кожувчанка
Ајран од било која фирма
Кинески шампињони :eek: увезени од АМ и Даути
Ресаните од Агроплод маме му ебаа
Зеленчук од Тинекс
:sick:
Битолски јогурт и Скопско ако веќе немаш друг избор...

Не би пробала НИШТО повеќе од кинескиот ресторан во Сити Мол. Еднаш пробав и беше блуткаво се’ во чинијата. Вторпат, демек шанса да им дадам - исто.
Нудлите со соја пресолени - два типа различни јадења со потполно ист вкус, како е можно? Многу неубаво, а во Рамстор на пример, истите јадења се одлични. Можеби е различен готвачот, поим немам.
Тоа е затоа што огромна разлика е Молскиот ресторан и оној стандардниот кај Хавана. Првиот е сведен на фастфуд за разлика од оној вториот. Проверено.

Тоа е затоа што огромна разлика е Молскиот ресторан и оној стандардниот кај Хавана. Првиот е сведен на фастфуд за разлика од оној вториот. Проверено.
И овој вториов не е баш најсјаен. Последниве 2-3 месеци слушнав едно 4-5 поплаки од познати луѓе, што труење и тоа тешко, што најдено нешто во јадењето, црви и слично.

И овој вториов не е баш најсјаен. Последниве 2-3 месеци слушнав едно 4-5 поплаки од познати луѓе, што труење и тоа тешко, што најдено нешто во јадењето, црви и слично.
Не знам баш за последниве 2-3 месеци, пред година дена бев и во едното и во другото во серија. Голема беше разликата.
Изглеа нешо не им оди у последно време. Ако затвараат нека ги затворат тие во Сити мол и Рамстор.

ееее.png
Лидер од погадните производи што сум ги купувал

mkd-133944.jpg

Во животов мислам дека немам пробано нешто погадно од ова...! Значи вкус на мрсен крем сир во кој е ставено какао и шеќер...Блуткаво-благ и одвратен вкус...
:pov::pov::pov:

Погрозно нешто до сега немам пробано!Кога бев во Македонија мајка ми купи такво за да го пробаме.Арно,ама на никој не му се допадна.

Пивоно Стела Артоа :pov:вкус како да пцојсало нешто во него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom