Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да има.Нели имало некоја дојава за денес?
Имате пробано да пуштите порака на некојси типсер пример и тој да ви врати назад?
Имам број му пуштам порака на тел и нема вратено сеуште...
Овој кажувал по 3-4 утакмици еден другар 4 пораки пуштил 3 пати фати.Преваранти се друже, не си играј со тие лајна, ти сам колку шо знајш никој појќе неможи да ти поможи.
Имам пуштано јас 5-6 пати од различни блогови оставани бројој ДЕМЕК ДОЈАВА РАВНО ИЗ КЛУБА 100%Нема шанси за пад. Друг пишал демек соработвал со луѓе од Ријека и тие му кажвале утакмици
Трет имал 30 коефициент, со еден збор ДРАПАЈ СЕ КАЈ ШО НЕ ТЕ ЧЕША !
Само џабе ми леташе цел кредит по овие срања !!!
Кај мене стално ми враќаја ама пример пиши дека дава дојава 2-1 или 1-2 тој не ми даваше дојава туку 4 утакмици ќе ми пуштеше кои ќе напраеја да речиме 7-8 коефициент и демек ова како замена за дојаватаОстај то шо не влегоја ни тие шо ми ги пушти, тие до сега шо ми пуштија по пораки ниту еднаш не фатив.
Еднаш само добив 2-1 утакмица, ама далеку од то дека ќе влезеше 2-1Се е мафија, не си ја пикај глата совет од мене...
Кажват едно, дават сосем друго...
Па ти мене у последната недела дена да ми праќаше смс 6 од 7 дена ќе беше добитен... не значи тоа дека имам дојави или дека сум мастер оф бетинг. Секој блогер може да направи добра серија, и прават понекогаш... овој што беше анализи пролетта правеше растур добри серии на смс по 10-15 дена добитен смс , почнав јас да праќам си еба мајката, еден месец вип му купив два дена погодува 2 дена промашува.. горе доле 50% пролазност на квоти одколу 2... голем ташак... Единствено сидорф на ФБ ми го фалат со вип групата дека има голема проласност на типовите.... ако има некој искуство со него да пиши.Овој кажувал по 3-4 утакмици еден другар 4 пораки пуштил 3 пати фати.
[emoji2] [emoji2] Бќи од виница,она будала ама вие побудали и од нејзе [emoji23]Еден другар мој праеше муабет со Божиновска (лично се знаел) и таа му ја кажа Факел(руска втора лига) сигурен кец 1.90 коеф ,онака тврдеше 100% дојава нема лабаво никој не ја знај...и ние цело друштво се мобилизиравме и ја уплативме утакмицата,кој со 2000,кој со 3000,кој со 5000 и отидовме да ја пратиме во Моцарт во живо...се наредивме како колона небаре Реал-Барселона играат а во кладилницата пензионерите не гледаа на криво( синкир којзнае за што се спремаме)...и ..0-3 на полувреме беше
...да ти се плукнам и во Божиновска и во сите преваранти што ги лажат луѓето
jas gi igrav minus minesota i mega vizura minus 79 mnogu se i za vizura tie poeniЗошто границата на Клиперс со Минесота е 215?..а за Минесота 100 коша?..не е ова премногу?..Клиперс не е некоја екипа што игра атрактивна брза кошарка и да допушта лесни поени ..плус и за нив границата е 115 коша а во последните 15 натпревари на домашен терен само еднаш ја имаат поминато оваа граница...јас овде одам на ALL-IN на Минесота минус 100,5..плус Док Риверс е препознатлив тренер по одбраната и верувам дека нема да дозволува брзи поени на Минесота
Еден другар мој праеше муабет со Божиновска (лично се знаел) и таа му ја кажа Факел(руска втора лига) сигурен кец 1.90 коеф ,онака тврдеше 100% дојава нема лабаво никој не ја знај...и ние цело друштво се мобилизиравме и ја уплативме утакмицата,кој со 2000,кој со 3000,кој со 5000 и отидовме да ја пратиме во Моцарт во живо...се наредивме како колона небаре Реал-Барселона играат а во кладилницата пензионерите не гледаа на криво( синкир којзнае за што се спремаме)...и ..0-3 на полувреме беше
...да ти се плукнам и во Божиновска и во сите преваранти што ги лажат луѓето