Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде типично за Јуве у 95 да дава гол ? Типично глуп тип и глупо оправдање што си одиграл глупо...

Па со оглед дека пратам Италијанско одамна, сум бил сведок на многу победи вакви на Јуве. Типот знам дека беше ризик и беше на мала уплата, ама и други утакмици на тоа ливче што беа „глупи“ ми излегоа. Коа ќе видиш не ни има паметен тип, демек не сме паѓале на „сигурни“. Сакав да погодам изненадување и нормално дека тоа е веќе ризик ама начинов на кој победија ме нервира да си водеа 3 - 0 немаш ни зашто да се нервирам.

жими 2 мајки сакам да иам 1% од твојава среќа брат ..... 1 ебан % ... со среќа да си ги трошиш парите.
Малце е среќа малце знаење,ама гледам ти играш утакмици што почнуваат во иста саатница,тешко е така да се фати,на пример од 10 утакмици што почнуваат од 8 ти да фатиш 6,малце е потешко.
Мешај ги малце.

И да,сеа ќе идам да ги потрошам на Рома и на уште некоја :pos:

Нормално е Јувентус да киксни..јас ја чекам исто шо очекувавте?..се да му ебам..сите киксој му ги погодив оваа сезона да му ебам местачите гнасни...

И тоа Јувентус има 26 победи со ред на домашен терен,ама нормално дека ќе киксни јас кога ќе ги пишам..така и со Саусоло ми напраја ѓубрињата се да му ебам
Чекам јавно да се извиниш за навредиве, инаку ќе те тужам за клевета :свиркам::D[DOUBLEPOST=1417375227][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:
Дури сеа видов дека женско била ова бе ич не приметив
Ко Кончита Вурст....кај ќе приметиш дал е машко ил женско:D:pos:

Рома т12+
Барселона гг3+
Ст.Етиен 1или3+
Порто 1или3+

на 500че

Рома т12+
Барселона гг3+
Ст.Етиен 1или3+
Порто 1или3+

на 500че
Calling it right now: Рома ќе ти ја даде во 85та, Сент Етјен во 92ра..тибам среќата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom