Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус дај бе ве молам не се глупирајте, давајте гол.

Дај бе нека влезе 1 карпати и 1 фенербахце и ЛУДИЛО ќе биде на системов, ајдеееееееее кајганооооо магијо помагај[DOUBLEPOST=1417372448][/DOUBLEPOST]АЈМОООООООООООООООООООООООО

уште еден гол

Што се деси кај јуве светна гол и се избриша?

Последно уредено:
Ќе тепа ли Фленсбург? Гледам овие се први на табела па кој прати ако знае дали се толку јаки гостите

Нормално е Јувентус да киксни..јас ја чекам исто шо очекувавте?..се да му ебам..сите киксој му ги погодив оваа сезона да му ебам местачите гнасни...

Како е напнат фенер мора да ја врти, ајмоооо у курац

Нормално е Јувентус да киксни..јас ја чекам исто шо очекувавте?..се да му ебам..сите киксој му ги погодив оваа сезона да му ебам местачите гнасни...
Во последни 10 меча пред ова Јуве против Торино има 9 победи и 1 реми.. алал ти вера како ја погоди.

Ги фаќам Билбао на 2.6, Арсенал на 1.85, Сити на 2.25 и паѓам на Дортмунд на 1.6.. последно место стасаа веќе ццц

После воа ич не ни влегувам во кладилница, малер тежок сум.

Во последни 10 меча пред ова Јуве против Торино има 9 победи и 1 реми.. алал ти вера како ја погоди.

И тоа Јувентус има 26 победи со ред на домашен терен,ама нормално дека ќе киксни јас кога ќе ги пишам..така и со Саусоло ми напраја ѓубрињата се да му ебам

Црвен бе, а имав надеж дека ќе ја вртат. Пу да ти ебам турската лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom