Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес може да се проба Фенербахче 2/1 ..немаат изиграно ниедна до сега во овие 10 кола што се одиграни а лани се отепаа од местење така да ќе ја пробам денес на 50 или 100 денари .

City 2
Juventus X
Roma X
Villareal 2

Za kur igranje, samo dali ke stignam do kladilnica
svesen si deka Juve imaat 26 pobedi po red na domasen teren vo 3 sezoni (ovaa, lani i prehlani)? Veruvas deka ke kiksnat protiv ocajniot Torino? Decko, ne si gi frlaj parite dzabe..

Лион 2
Јаблонец 1

Ги сврзав со други, имаат убави коефициенти, вреди да се пробаат. Со среќа на сите дечки

Sent from my iPhone using Tapatalk

Реков јас кур играм.Него еден од вас и рома денес е х според мене, а зошто не и двете.У форма сте задњи утакмици ама мислам дека ќе дадете бодче денес.

Убо му кажа волчко е сега ако полакомил може и со опашот од овцата си заминал
samo Arsenal go izigrav ne se sekirajte sit e volkot
Убо му кажа волчко е сега ако полакомил може и со опашот од овцата си заминал
Samo Arsenal go izigrav, sit e volkot ne se sekirajte, samo krivo mi e[DOUBLEPOST=1417352088][/DOUBLEPOST]
samo Arsenal go izigrav ne se sekirajte sit e volkot

Samo Arsenal go izigrav, sit e volkot ne se sekirajte, samo krivo mi e
qpr so ne go pisav 2.40 koef

Алборг-Данкерк +48.5
Псж-Металург Т1 +
Фленсбург-Колдинг Т1+...
Сркај си....
Посебно последните две треба глатко да поминат...
Одбраната на Металург е каша попара...
А Фленсбург дома ретко игра со малку постигнати голови од своја страна,па макар против себе ја имал и одбраната на Колдинг и голмани ко Хвит и Клеверли....
Добар дубл....
Плус..
Кил треба да е Т1...
Во серија се,33 гола не се многу за таква екипа...

Манчестер Сити-2@2.4
Уплата:300
Добивка:720

Сеа гледам на Јака Блажич пак му дале мизерна граница од 10 поени што ќе ја помине уште во прво полувреме, скроз забораив на утакмицав, ама кој не уплатил нека си го пише.

Цирих - Базел 1/2 2/1 вреди да се проба, нема Базел одамна изиграно со пресврт. На двете коефициентите се по 30 во копачка.

Валенсија 1Х
Јуве Х2
прават 7,2 коеф

Не се толку нереални, затоа што Валенсија оваа година е солидна екипа, а Барса далеку од формата на која што сме навикнати. Мислам дека освен Реал и Атлетико М, Валенсија, Атлетик Б и Виљареал се екипи каде што Барса може да киксне особено на гости,
Јуве - Торино без разлика тежината на клубовите е какво такво градско дерби а плус и Јуве имаше утакмица во ЛШ, така да зошто да не киксне бар со едно нерешено.

Валенсија 1Х
Јуве Х2
прават 7,2 коеф

Не се толку нереални, затоа што Валенсија оваа година е солидна екипа, а Барса далеку од формата на која што сме навикнати. Мислам дека освен Реал и Атлетико М, Валенсија, Атлетик Б и Виљареал се екипи каде што Барса може да киксне особено на гости,
Јуве - Торино без разлика тежината на клубовите е какво такво градско дерби а плус и Јуве имаше утакмица во ЛШ, така да зошто да не киксне бар со едно нерешено.
можи слободно валенсија ГГ и 3+ можи оба е поклон на денот[DOUBLEPOST=1417357154][/DOUBLEPOST]Вардар - Работнички ГГ (1.85)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom