- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.968
- Поени од реакции
- 9.596
Сандерленд 1Х 3,30
ПоздравPogolema glupost nemam pro
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сандерленд 1Х 3,30
ПоздравPogolema glupost nemam pro
![]()
Поздрав
Играј си го ти поклонот Арсенал и сркај
Убо му кажа волчко е сега ако полакомил може и со опашот од овцата си заминалИ волкот сит и овците на број.![]()
Za utre Arsenal 2, 1.95 koef. poklon na koloto e , mozi so Celzi da se vrzi za pogolem koef.
Qpr i Svonsi isto taka treba da dobijat, dupli sansi za posigurno ovie dvete pozz
Да се надеваме овие 3 без Челзи ги игралУбо му кажа волчко е сега ако полакомил може и со опашот од овцата си заминал
Вадење на Французите 2/5 Т12+и ГГ за 4000ден.
10/10 не е систем. Систем е 3/5, 4/6, 2/5 и слично, а ова ти е обичен тикет. И не ти се ругам него се намести на пенал па да се насмееме.Ne ama ozbilno kazi mi sto ti bese forava na postot, da me izrugas ?
Covek ne moze da napise sto izigral ko kiznajt sto da sum kazal. Forata mi bese deka na 20ce lupnav 10 mutavi utakmici 1 i deka dobro mi odi zasega. Nitu rekov nesto nitu se pofaliv so hehehe jakiot sistem hehehe.![]()
Добитен?и јас ја мислев исто сандерленд ама спортинг на полувреме 0-0 еве де отепаа од шанси ама никако да влези ... А и не се брани![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
и јас ја мислев исто сандерленд ама спортинг на полувреме 0-0 еве де отепаа од шанси ама никако да влези ... А и не се брани![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добро сега да не се правиме паметни, и сам знаеш на што алудираше членот и дека се заеба со тоа што го пиша.Секое ливче е систем. Со една или повеќе комбинации.
ете така,во копачка 2.4 беше победа со хендикепИлертисен пукајте ја утре H1,гостите се распаѓаат
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk