Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер - 1
Реал - 2
Баерн - 2 и Т2
Атлетико - 1 и Т1
Јувентус - 1 и Т1

Овие 5 праат нешто над 5 коефициент. 98% сум сигурен оти испаѓаат викендов. Се мислам и за Порто - 1, ќе има 6.7 коефициент. Не ми требаат пари, 1000ка да сум ќар доста е.

Од друга страна од "поризичните" Свонси, Аугзбург, Рома да тепаат и Валенсија-Барса ГГ3+. Moже и Севиља со овие, оти некако не ми е во форма, ама со факинг Гранада играат.

10313016_987890024560404_4677594900935378550_n.jpg

На еден познаник :)
Браво. Глеам и Гент си ја напраиле 2-1 (ништо ново за нив).
7.4 dvoznak,ti se sviga ?

Inace ke gi izgoris ako e 8.5
Коа бркам изненадување увек играм на поголема уплата хендикепот а чиста победа на поситно. Денес не одиграв конечен затоа што се изнервирав мизерна беше квотата а не ми се идеше по други кладилници. Инаку глеам Милано добро се држел, за малку ќе поминел типот.

Колку е минимална уплата за систем 3/3 фиксови , а долу 3/6?

Утре Крузеиро што да го бркаме ? :D

Претпоследно коло е, Крузеиро со сигурност се шампиони. Противнициве им се наоѓаат на средина на табелa, ама сеуште има шанса да отпаднат..

во Август првиот меч им бил 2во1...оваа 2-1 можеби пак ? 7+ ? чист 1 ? хммм

епа ќе скратиме две,од досада што ме убива на работа склопив еден тикет со утакмици за денес и утре,ќе плаче копачка хахахха
добро,само џони да не ги одигра истите

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

епа ќе скратиме две,од досада што ме убива на работа склопив еден тикет со утакмици за денес и утре,ќе плаче копачка хахахха
добро,само џони да не ги одигра истите

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
bi ti predlozil barem da barash 19/20 :) koga vekje pravis visoki sumi.. Jas izgorev od taka, na majtap livce pisano so 81 denari so sitnite , za 83 500 i samo edna me padna, inace imav 14 utakmici! i od togas koga igram vakvi livcina obavezno klavam sistem, togas svesta mi se zede,. ama normalno ti si znaes :)

Btw Sociedad vlegoa 1-1 3+, i Peterbrough 3+, taka da koj gi pisha airlija neka mu e. Neznam koj gjavol me natera da ja prepisham Creteil 2 od nekoj tuka, ali airlija neka e.
za merak utakmici si kaza, ama sam si kriv ne znam creteil kako mozi 2 da ja igrate, po koja logika be brest poraz nema 1 se na tabela ccc[DOUBLEPOST=1417224089][/DOUBLEPOST]Za utre Arsenal 2, 1.95 koef. poklon na koloto e , mozi so Celzi da se vrzi za pogolem koef.
Qpr i Svonsi isto taka treba da dobijat, dupli sansi za posigurno ovie dvete pozz

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom