- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
beinsport 1 i 2 gi pustija pak na astra 19 stepeni, ama mn seckat kaj mene na sekoi 20 sec , samo kaj mene e taka ? ... porano koga gi imase ne seckaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој искуство со skybox ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
za taa cena ne e los eve prasaj si na forumovSkybox v8 suppord xbmc and dreambox share, цена 60$ шо да биди
Sent from my iPhone using Tapatalk
beinsport 1 i 2 gi pustija pak na astra 19 stepeni, ama mn seckat kaj mene na sekoi 20 sec , samo kaj mene e taka ? ... porano koga gi imase ne seckaa
kaj mene gi otvara beinsport 1 i 2 na astra 19 stepeni ama seckat, porano koga gi imase nemase nikakov problemКај ги отвараш Беин, на Астра не отвара ниеден
A sky italia vi se otvaraat HD kanalite, kaj mene samo obicnite gi otvara
ti seckaat zosto kartata ti e slaba vo linijata.kaj mene gi otvara beinsport 1 i 2 na astra 19 stepeni ama seckat, porano koga gi imase nemase nikakov problem
Како да ги добијам BtSport каналите од британските Sky?
Па зарем легално е тука нештп во Македонија ? Само сакам да гледам фудбал до британски коментаторилегално или?
Имаше во Бисер трговскиот Дегор се викаше фирмата продаваше оргинал картици за Sky, а за црно само шеринг и работат ХДканалите на Вт спорт ,а Sky hd sport не работат само стандард верзија сликата е одлична.Па зарем легално е тука нештп во Македонија ? Само сакам да гледам фудбал до британски коментатори
Имам шеринг и од британскиот папка спортски канали баш бт спортс не ми ги отвараИмаше во Бисер трговскиот Дегор се викаше фирмата продаваше оргинал картици за Sky, а за црно само шеринг и работат ХДканалите на Вт спорт ,а Sky hd sport не работат само стандард верзија сликата е одлична.