- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.171
beinsport 1 i 2 gi pustija pak na astra 19 stepeni, ama mn seckat kaj mene na sekoi 20 sec , samo kaj mene e taka ? ... porano koga gi imase ne seckaa
Некој искуство со skybox ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
za taa cena ne e los eve prasaj si na forumovSkybox v8 suppord xbmc and dreambox share, цена 60$ шо да биди
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кај ги отвараш Беин, на Астра не отвара ниеденbeinsport 1 i 2 gi pustija pak na astra 19 stepeni, ama mn seckat kaj mene na sekoi 20 sec , samo kaj mene e taka ? ... porano koga gi imase ne seckaa
kaj mene gi otvara beinsport 1 i 2 na astra 19 stepeni ama seckat, porano koga gi imase nemase nikakov problemКај ги отвараш Беин, на Астра не отвара ниеден
никаде не ги отварат, впарија картиците како тоталтвA sky italia vi se otvaraat HD kanalite, kaj mene samo obicnite gi otvara
ti seckaat zosto kartata ti e slaba vo linijata.kaj mene gi otvara beinsport 1 i 2 na astra 19 stepeni ama seckat, porano koga gi imase nemase nikakov problem
легално или?Како да ги добијам BtSport каналите од британските Sky?
Па зарем легално е тука нештп во Македонија ? Само сакам да гледам фудбал до британски коментаторилегално или?
Имаше во Бисер трговскиот Дегор се викаше фирмата продаваше оргинал картици за Sky, а за црно само шеринг и работат ХДканалите на Вт спорт ,а Sky hd sport не работат само стандард верзија сликата е одлична.Па зарем легално е тука нештп во Македонија ? Само сакам да гледам фудбал до британски коментатори
Имам шеринг и од британскиот папка спортски канали баш бт спортс не ми ги отвара (иначе пробај да користиш newbie вокабулар врска немам од по стручните изрази знам само шеринг што е)Имаше во Бисер трговскиот Дегор се викаше фирмата продаваше оргинал картици за Sky, а за црно само шеринг и работат ХДканалите на Вт спорт ,а Sky hd sport не работат само стандард верзија сликата е одлична.