Фан Клуб: Интер

Тоа ми е и поентата, искрено кога дојде мислев ќе игра убер напаѓачки (со оглед на тоа што во Наполи играше со 3ца офанзивци) ама тотално ме разочара, дури откако дојде се уверив дека не е тренер за голем клуб. Со Ароника зема 2ро место еј, дечкото има стомак како татко ми, пивски
Цицки имаше бе Ароника, не стомак. :D
Баш со @Syn го коментиравме лани и правевме заебанции на негова сметка, му ебам тоа цицињата. :D

aronika koa igraa napoli chelsea, na hd ja gleav kaj drugar, toa bradavicite oci ke mi isteraa sve da mu ebam, mu ebam toa ciclestiot. Uste on falese u inter i da se obesev, zasto se spekulirase deka ke go nosi ovoj ...

inace onoj konoklp[aja ne e los, inter se povrzuvaat so nego, i penal utna, slucajnost ? ne bi rekol ...
handa motm, iako pacerski intervenirase pri prviot gol.

Ханда откако дојде кај нас е таков. Брани невозможни работи, а прима пацерски голови. И сезонава исто тера, прими неколку глупи голови, а фати 980 пенали и скина 875 зицери. Ебаго.

prvata sezona i ovaa ja brani na nivo, ali iam kazano, drugo e koga pred tebe imas klasa odbrana i tim, i drugo e ova, on e izlozen konstantno na opasnost pogotovo u sistemon so trojca nazad koj se neguvase u zadnji 3 sezoni, samodoverbata so toa mu e narusena, primer noer do centar izlaga kur go boli, 2 pati dali ke upatat direkten udar kon negov gol, i 85% od tie udari se rutina za nego da gi brani, i normalno samodoverata mu e over 9 000, i tesko prima golovi.

super golman e handa, stojam na toa deka bese nepotrebna investicija ali vise koga e tuka (y), eden od podobrite golmani e denes u svetov i momentalno e moze i najkvaliteten igrac ovoj tim ali golman e pa negoviot udel na terenot e normalno, limitiran.

Паметно. Добро е што тепавме денес, зашо ако изгубевме и ако изгубиме од Рома у недела многу ќе дојдеа 3 порази по ред, вака океј си е. Сакам само да одиграат добро против Рома, да личат на екипа, а не на очобол каков што бевме под Мацари.

Барем нека изиграат со мадиња и да не му се исплашат на Олимпико..да беше Мацари сигурно 3-4 парчиња ќе јадевме,вака ќе размислам дали ќе ја пишам 1 и т1

Џабе пробуваш да ја оживееш темава брат!Тихо со неговите "мудри'' потези ја умре пасијата кон клубов и тука на форумов,а и богами низ цела европа.Познавам многу интераши кои веке го пратат Интер само на резултати.ком (за жал)
Ја гледав до одбранетиот пенал на Ханданович и сум заспал од премор. FML :(

Mancini the Messiah. :icon_lol:

Со Рома нема да изгубиме некој осечај имам :) . А мислам дека и Видич ќе добие шанса, да е до мене Џезус ќе го пробам бек али ќе видиме ајде. Здравко уште еднаш изигра супер, со Гуарин добива на цврстина средниот ред, Мвила мислам дека влечи некоја мала повреда со добра нивна ротација (Медел,Кова, Хернанес) добри сме бе :) . Освалдо е класа беее, барем моментално. Како и да е мрднавме од мртва точка, барем така ми изгледа. За Ханда немам коментар. :cool: Мада како шо изгледа и какви се шпекулации се изнаслушавме тешко дека Ханда и Кова ќе можи да се задржат , 50+мил. за двата и тоа каква понуда можи да биди , тоа ти е еднакво на 3-4 квалитетни играчи. Јас искрено сум против ваква ситуација ама се е можно.

Последно уредено:
Да, Освалдо е добар. Јас го сакав уште пред Јуве да го земат, но не знам што се деси тогаш. Ама јас пак ќе речам златен Милито бее... 9 голови од10 шанси постигнуваше, ненормален осет.

И оној Роналдо исто беше добар да ти ебам... А и Ибрахимович.. ахх златан Ибрахимович бе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom