Фан Клуб: Интер

Ханданович цар. Да ти е страв пенал да му шутнеш.

Кој му е по ред? Петти, шести?

Мислам 4, 3 во калчо и овој прв во Лига Европа.
На Арена коментаторот кажа 6ти по ред, 5 во Серија А и сега еден, којзнае...

Инаку ова дрвава од одбранава наша треба за секоја грешка да ги вади и да ставаат младинци на нивно место, можда така ќе се научат како се игра. А најдобриот дефанзивец дреме на клупа...

Да, од претходна има 2, и оваа 4. 6 по ред, мајсторија. Повеќе ми е страв коа ќе изведуваат корнер против нас, него ли пенал ;)

Не ја глеав, како изиграа момците? Гледам тепале по негатива, плус и гол со црвен картон. Ова кај Мацари чинам се немаше случено, а и беше рамно на научна фантастика. :D

Само едно ќе кажам.
Освалдо/Ханданович.

Ова се тие утакмици за кои збореше Манчини, и кога се игра лошо да се победува. Две шанси два гола, другиве се утепаа од шутирање ама Ханданович ... :cuc::cuc:. Мора под итно да се интервенира во Јануари со најмалце 2ца играчи. Еден крилен напаѓач, и еден квалитетен играч во средина. Може дури и да се земе некој бек, пошто ги утепаа повреди. Џони не заиграл сезонава, Дамброзио и Нагасаки (кој се повреди денес, и делуваше како посериозна повреда на рамото) пола утакмици до сега ги пропуштија. Не за друго, жал ми е за Додо, човек е и он да одмори малце :icon_lol:. Денес беше најдобар после Ханданович, најстабилен во одбрана и стандард си учествуваше во напад дур не напраи црвен Ранокија.

Многу има разлика од менталитетот под Мацко и сега под Манчио, вака се игра со црвен, се напаѓа, а не се брани како што правевме со Мацко. Плус играме и на победа кога не ни е потребна, а со Ст Етиен дотичниот наш екс тренер у 55-60 минута го извади Икарди и го стави Оби при 1-1, тоа ти е роден лузер

Многу има разлика од менталитетот под Мацко и сега под Манчио, вака се игра со црвен, се напаѓа, а не се брани како што правевме со Мацко. Плус играме и на победа кога не ни е потребна, а со Ст Етиен дотичниот наш екс тренер у 55-60 минута го извади Икарди и го стави Оби при 1-1, тоа ти е роден лузер
Со Верона на 2-2 извади напаѓач стави одбранбен. :гик:

Со Верона на 2-2 извади напаѓач стави одбранбен. :гик:
Тоа ми е и поентата, искрено кога дојде мислев ќе игра убер напаѓачки (со оглед на тоа што во Наполи играше со 3ца офанзивци) ама тотално ме разочара, дури откако дојде се уверив дека не е тренер за голем клуб. Со Ароника зема 2ро место еј, дечкото има стомак како татко ми, пивски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom