Suspenzija ima eden mec od Galata.Зашо го нема Манчини на клупа ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Suspenzija ima eden mec od Galata.Зашо го нема Манчини на клупа ?![]()
Мислам 4, 3 во калчо и овој прв во Лига Европа.Ханданович цар. Да ти е страв пенал да му шутнеш.
Кој му е по ред? Петти, шести?
На Арена коментаторот кажа 6ти по ред, 5 во Серија А и сега еден, којзнае...Мислам 4, 3 во калчо и овој прв во Лига Европа.
Со Верона на 2-2 извади напаѓач стави одбранбен.Многу има разлика од менталитетот под Мацко и сега под Манчио, вака се игра со црвен, се напаѓа, а не се брани како што правевме со Мацко. Плус играме и на победа кога не ни е потребна, а со Ст Етиен дотичниот наш екс тренер у 55-60 минута го извади Икарди и го стави Оби при 1-1, тоа ти е роден лузер
Тоа ми е и поентата, искрено кога дојде мислев ќе игра убер напаѓачки (со оглед на тоа што во Наполи играше со 3ца офанзивци) ама тотално ме разочара, дури откако дојде се уверив дека не е тренер за голем клуб. Со Ароника зема 2ро место еј, дечкото има стомак како татко ми, пивскиСо Верона на 2-2 извади напаѓач стави одбранбен.![]()