UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Maфнете ги бе инцестиве, не им реплицирајте. Погнасен народ од овие нема.

Овој Спасо го мислев за попаметен дур не пиша дека Бугарите ни биле БРАТСКИ НАРОД. :vozbud::pos:

Точно ама јас ти кажав дека пред навивачите ни се случи ситуација со цариник, полицаец и шанкер.

Класичен виц ви се десило. :D

Забегавме...
Maфнете ги бе инцестиве, не им реплицирајте. Погнасен народ од овие нема.

Овој Спасо го мислев за попаметен дур не пиша дека Бугарите ни биле БРАТСКИ НАРОД. :vozbud::pos:
beats-me.gif

Да не ме сфатете погрешно, ама една интересна работа ми паѓа во очи, како тоа за било какви проблеми со Бугарите, секогаш има вмешани луѓе од Скопје, никогаш не сум чул некој од Штип, Кочани или Крива Паланка да има такви проблеми!? Искрено, сум бил неколку пати во Бугарија, никогаш не сум имал било каков проблем.
Сега, се си бива, и они здраво не нејќат веќе, ама па, и за тоа сме си самите криви.
за паланка незнам ама штип и нарочито кочани едно 50%+ имаат бугарски пасоши...т.е бугари се...сигурно нема бугарите сами на себе да си праат проблеми...

Не ги бранам ич бугариве ама не се прајте бе цвеќиња за мирисање па уште повредени тука глумат... Па да е обратна ситуација, и да игра ЛФЦ или билокој тим со Вардар, и да дојдат бугари на градски да навиваат за тој тим.. па душата ќе им биде извадена, трипати полошо ќе поминат од тоа што "пропатиле" "scouse-ериве"

Не ги бранам ич бугариве ама не се прајте бе цвеќиња за мирисање па уште повредени тука глумат... Па да е обратна ситуација, и да игра ЛФЦ или билокој тим со Вардар, и да дојдат бугари на градски да навиваат за тој тим.. па душата ќе им биде извадена, трипати полошо ќе поминат од тоа што "пропатиле" "scouse-ериве"

Нема што да ги браниш Бугарите ама кој рече дека се правиме цвеќиња за мирисање?
Јас знам дека тука на регионален собир беа луѓе од цел балкан, различни нации и вера. Момци од Србија, Босна и Косово па никому ништо, немаше никаков проблем. Се’ помина во најдобар ред. Исто беше и во Зрењанин, исто и во Сараево.

Знам и кога пред 4.5 години играше ЛФЦ тука Бугари, Косовари, Грци беа перфектно пречекани. Бев на стадион, Грците си го извадија знамето и плус знамето од Бренчот од Атина и немаше никаква провокација. Имаше само пријава за расистички испади која беше потоа веднаш проверена и излезе дека не е точна.

Нема што да ги браниш Бугарите ама кој рече дека се правиме цвеќиња за мирисање?
Јас знам дека тука на регионален собир беа луѓе од цел балкан, различни нации и вера. Момци од Србија, Босна и Косово па никому ништо, немаше никаков проблем. Се’ помина во најдобар ред. Исто беше и во Зрењанин, исто и во Сараево.

Знам и кога пред 4.5 години играше ЛФЦ тука Бугари, Косовари, Грци беа перфектно пречекани. Бев на стадион, Грците си го извадија знамето и плус знамето од Бренчот од Атина и немаше никаква провокација. Имаше само пријава за расистички испади која беше потоа веднаш проверена и излезе дека не е точна.
Незнам не ми текнува на таа утакмица дали беше битна дали имаше народ и слично, ама сигурен сум 1000% дека да се случи утре Вардар - ЛФЦ , нормално градски ќе биде пун 38,000, и група од 20-30 колку и да се бугари дојдени, со шалови маици на ЛФЦ, да се радуваат на гол или акција, ќе бидат увелико пцуени од публиката до нив. Пред се ќе бидат пцуени на база пички татарски,монголски одколку било што друго....
Нормално тоа не е правилно ама нажалост така е, а и има многу полошо од тоа....

Топ 5 индивидуални ЛШ настапи според Еуроспорт, Дудек против Милан, Зидан против Леверкузен, Кин против Јувентус, Меси против Арсенал, Роналдо против Манчестер
https://uk.eurosport.yahoo.com/blog...performances-ever-122649932.html?soc_src=copy

Mилито вс Баерн треба да го има. :D
Такво перење на мозок на Демикелис и Ван Бајтен одамна немало. :icon_lol:

Незнам не ми текнува на таа утакмица дали беше битна дали имаше народ и слично, ама сигурен сум 1000% дека да се случи утре Вардар - ЛФЦ , нормално градски ќе биде пун 38,000, и група од 20-30 колку и да се бугари дојдени, со шалови маици на ЛФЦ, да се радуваат на гол или акција, ќе бидат увелико пцуени од публиката до нив. Пред се ќе бидат пцуени на база пички татарски,монголски одколку било што друго....
Нормално тоа не е правилно ама нажалост така е, а и има многу полошо од тоа....

Беше битна зошто беше квалификации за ЛШ, тоа прво. Второ, стадионот беше полн, преполн (јес да не беа готови Исток и Запад). Трето, дојдени со шалови, маици и дресови ЛФЦ, нормално ЛФЦ а не Бугарија. Да истакне симболи на Бугарија можеби и ќе има некои грди „досетки“ од идиоти ама ние немавме никакво облележје, само не слушнаа дека збориме на Македонски во сите четири ситуации.

И не знам како моеш да убедуваш за Македонец дека е лош со гости кога јас сум убеден дека и најнационалистичкото семејство во државава ко ништо ќе пречека дома гости Бугари, Грци или Албанци.

Едноставно такви сме ние, топли со сите, колку и да не пљукаат од сите страни.

Не ти држи вода муабетот дека сите Бугари ќе бидат омаловаувани.
Само нека ти текне кога последен пат имало тука инцидент еве со грчки државјани (мене освен дешавките пред амбасада пред 6-7 години не ми текнува) а знаеме каква е ситуацијата помеѓу двата народа.

Mилито вс Баерн треба да го има. :D
Такво перење на мозок на Демикелис и Ван Бајтен одамна немало. :icon_lol:

Леле браво стварно најдобрите дефанзивци во историјата Демикелис и Ван Бајтен им ги скршил кичмите Милито....Бендтнер би им ги скршил кичмите колку се и двајцата слаби дефанзивци...

Вака го исмејаваш Демикелис,ама затоа у 2010 многу јак дефанзивец беше а,ама сепак Милито успеа да го совлада...:tapp:

Двојни стандарди,и нула објективност.

Иначе свака част за таа утакмица најпоштена победа.

Леле браво стварно најдобрите дефанзивци во историјата Демикелис и Ван Бајтен им ги скршил кичмите Милито....Бендтнер би им ги скршил кичмите колку се и двајцата слаби дефанзивци...

Вака го исмејаваш Демикелис,ама затоа у 2010 многу јак дефанзивец беше а,ама сепак Милито успеа да го совлада...:tapp:

Двојни стандарди,и нула објективност.

Иначе свака част за таа утакмица најпоштена победа.
Добро стварно не приметувате коа се заебава некој?
Па тоа жутото не за џабе е стаено. :D

Сеа слаби или не слаби, си беа на ниво на времето, не за џабе ви беа стартери 10 години.

Most points in Champions League + Europa League so far:

[59] La Liga
[56] Serie A
[54] Bundesliga
[52] Premier League

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom