Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Локомотив 2-ка

Овие си одат до 16тик и си шутираат колку да немаат топка.....

да ви ебам тоа дебилите да ви ебам

http://www.vilhil.com.mk/dodatok/bilten.pdf

Пробај се, ја се демотивирав пошо коа прв пат ги изиграв го фатив она колото кај што се истурија од голови :D
Види, скроз ми е јасно и гледам во иднина, како ќе ме ебат 4:1 и 0:0, али ми се глеа како интересно, на прв поглед, за онакво лото-играње: по 15-20 пара на ливче.
Нормално дека ќе ме заебат, немам илузии за тоа....

Ова со онлајн кладењето има официјално негде дека ако се кладиме можи да ни изречат казна или сеуште е само рекла - казала? И ако има официјално, каде?

http://www.vilhil.com.mk/dodatok/bilten.pdf

Пробај се, ја се демотивирав пошо коа прв пат ги изиграв го фатив она колото кај што се истурија од голови :D
Јас од утре ќе му влезам на овој вид игра со прогресија , 5 утакмици 1-4 прават околу 3квота , не ми се верува да утнам повеќе од 3-4 пати у серија...

Види, скроз ми е јасно и гледам во иднина, како ќе ме ебат 4:1 и 0:0, али ми се глеа како интересно, на прв поглед, за онакво лото-играње: по 15-20 пара на ливче.
Нормално дека ќе ме заебат, немам илузии за тоа....

Им погодував јас последниов период тикети со по 11-13-14 парови.. ептен лесно влегуваат, потоа 2-3 пати ме турнаа во 90та еднаш пенал промашен за да заврши 0:0 и друга 3:2 90+10.. и престанав .. денес повторно.

вечер Грифин помалку од 23,5.. ќе го чува Гасол а против шпанецот на последни десет натпревари од противничките центри никој не успеа да ја помине таа граница во кои спаѓаат Хауард и Казнс! Грифин просечно зема по 15 шута од кои треба да уфрли 12 против извареден дефанзивец! и поради ова мислам дека играта повеќе ќе се сведува на Пол и останатите..

12

Raptors - Suns + 207,5 @ 1.8

рептилите на последни десет просечно даваат по 107 поени а посебно се ефикасни на домашен терен, сонцињата не се којзнае каков дефанзивен тим но на последни пет гостински по ред имаат дадено просечно по натпревар 108 поени.. според мене ова ќе биде меч со брзи напади и многу шутеви за три.. и би требало лесно да помине границата..

Локомотив Х2 во живо,евентуално и чиста 2 :))
Не беше тешко да се погоди,нагло паѓање на коефициент,пред некое време играа истиве 2 екипи во купот,победи Локомотив со 1-0,на средина на табела се и едните и другите.Конкуренцијата во Русија годинава за излез во Европа е голема,па мислам дека Локомотив до крај на сезона ќе продава вака бодови.

Не беше тешко да се погоди,нагло паѓање на коефициент,пред некое време играа истиве 2 екипи во купот,победи Локомотив со 1-0,на средина на табела се и едните и другите.Конкуренцијата во Русија годинава за излез во Европа е голема,па мислам дека Локомотив до крај на сезона ќе продава вака бодови.
Лoкoмoтив зa Уфa е тoa штo е Атл.М зa Еибaр у Шпaнијa. Тoлкaвa рaзликa у квaлитет. Сеa видoв декa клaдилнициве стaиле првo квoтa oд 2 штo никaкo не сooдветствувa сo реaлнaтa силa нa екипите пa јa нaмaлиле. Дaли Лoкo прoдaвa бoдoви или игрa зa пaри oд клaдилницa, незнaм тoa aмa резултaтoв е гoлемo изненaдувaње.

Лoкoмoтив зa Уфa е тoa штo е Атл.М зa Еибaр у Шпaнијa. Тoлкaвa рaзликa у квaлитет. Сеa видoв декa клaдилнициве стaиле првo квoтa oд 2 штo никaкo не сooдветствувa сo реaлнaтa силa нa екипите пa јa нaмaлиле. Дaли Лoкo прoдaвa бoдoви или игрa зa пaри oд клaдилницa, незнaм тoa aмa резултaтoв е гoлемo изненaдувaње.

Го гледав цел натревар, локомотив одеше наред и на крај намерно сереа. Не направиа ни една шанса како што треба бидејќи сите се подаваа како деца од 3-то одделение.

Ама ако никој не ми е крив, знаев дека кога има нагло паѓање на коефициент таков натревар не се чепка, и пак и пак и пак истото секогашшш....

Fuck денешнава понуда, али ова може да пробате:

Bakken Bears - Naestved

Кошарка, Данска прва лига. Овие Бејкен Берс се во тотален монопол, стопроцентен учинок имаат, просек на победите 15 поени. Во спортлајф хендикепот е 13,5 за кец, а за T1 92,5. Сезонава три пати ги имам пишано на хедникеп, два пати на + поени, ниеднаш не ме заебале.

А и за дербиво во АБА ми личи дека Звезда ќе остане со максимален учинок, а не е лош коефициентот, 1,75.

Некој што ги прати повеќе нека пише што мисли. :D
[emoji35] [emoji35]
Cist 1 ja imam ..ja klajv zasto ne mi se davase da uplatam 1000den ponedelnicki ..ali ima vreme do kraj .

Астон Вила 1 5,10 коеф
Интуицијата то го велит како шо и за ЦСКА над 3.5 гола 2,90 и Нефтекхимик 2 3,10 мислев да ги играм ама не се послушав па сеа овде пробав со 100ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom