Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, скроз ми е јасно и гледам во иднина, како ќе ме ебат 4:1 и 0:0, али ми се глеа како интересно, на прв поглед, за онакво лото-играње: по 15-20 пара на ливче.http://www.vilhil.com.mk/dodatok/bilten.pdf
Пробај се, ја се демотивирав пошо коа прв пат ги изиграв го фатив она колото кај што се истурија од голови![]()
Јас од утре ќе му влезам на овој вид игра со прогресија , 5 утакмици 1-4 прават околу 3квота , не ми се верува да утнам повеќе од 3-4 пати у серија...http://www.vilhil.com.mk/dodatok/bilten.pdf
Пробај се, ја се демотивирав пошо коа прв пат ги изиграв го фатив она колото кај што се истурија од голови![]()
Види, скроз ми е јасно и гледам во иднина, како ќе ме ебат 4:1 и 0:0, али ми се глеа како интересно, на прв поглед, за онакво лото-играње: по 15-20 пара на ливче.
Нормално дека ќе ме заебат, немам илузии за тоа....
вечер Грифин помалку од 23,5.. ќе го чува Гасол а против шпанецот на последни десет натпревари од противничките центри никој не успеа да ја помине таа граница во кои спаѓаат Хауард и Казнс! Грифин просечно зема по 15 шута од кои треба да уфрли 12 против извареден дефанзивец! и поради ова мислам дека играта повеќе ќе се сведува на Пол и останатите..
Не беше тешко да се погоди,нагло паѓање на коефициент,пред некое време играа истиве 2 екипи во купот,победи Локомотив со 1-0,на средина на табела се и едните и другите.Конкуренцијата во Русија годинава за излез во Европа е голема,па мислам дека Локомотив до крај на сезона ќе продава вака бодови.Локомотив Х2 во живо,евентуално и чиста 2)
Лoкoмoтив зa Уфa е тoa штo е Атл.М зa Еибaр у Шпaнијa. Тoлкaвa рaзликa у квaлитет. Сеa видoв декa клaдилнициве стaиле првo квoтa oд 2 штo никaкo не сooдветствувa сo реaлнaтa силa нa екипите пa јa нaмaлиле. Дaли Лoкo прoдaвa бoдoви или игрa зa пaри oд клaдилницa, незнaм тoa aмa резултaтoв е гoлемo изненaдувaње.Не беше тешко да се погоди,нагло паѓање на коефициент,пред некое време играа истиве 2 екипи во купот,победи Локомотив со 1-0,на средина на табела се и едните и другите.Конкуренцијата во Русија годинава за излез во Европа е голема,па мислам дека Локомотив до крај на сезона ќе продава вака бодови.
Лoкoмoтив зa Уфa е тoa штo е Атл.М зa Еибaр у Шпaнијa. Тoлкaвa рaзликa у квaлитет. Сеa видoв декa клaдилнициве стaиле првo квoтa oд 2 штo никaкo не сooдветствувa сo реaлнaтa силa нa екипите пa јa нaмaлиле. Дaли Лoкo прoдaвa бoдoви или игрa зa пaри oд клaдилницa, незнaм тoa aмa резултaтoв е гoлемo изненaдувaње.
[emoji35] [emoji35]Fuck денешнава понуда, али ова може да пробате:
Bakken Bears - Naestved
Кошарка, Данска прва лига. Овие Бејкен Берс се во тотален монопол, стопроцентен учинок имаат, просек на победите 15 поени. Во спортлајф хендикепот е 13,5 за кец, а за T1 92,5. Сезонава три пати ги имам пишано на хедникеп, два пати на + поени, ниеднаш не ме заебале.
А и за дербиво во АБА ми личи дека Звезда ќе остане со максимален учинок, а не е лош коефициентот, 1,75.
Некој што ги прати повеќе нека пише што мисли.![]()
Ова со онлајн кладењето има официјално негде дека ако се кладиме можи да ни изречат казна или сеуште е само рекла - казала? И ако има официјално, каде?
Никаде нема официјално за онлајн кладењето, а и не може да има. Слободно клади се и уживај си.