Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Саутемптон 1x мислам да се изигра

Sent from my iPhone using Tapatalk

sto znaci ova kaj sportlife prv dava gol-kraj ?
Многу подобра верзија од 1-2/2-1
Едната екипа прва да постигне гол, а да победи другата. Пример Ливерпул беше така вчера, 2пдг & 1 (прв да даде гол гостннот, а да победи домаќинот)
Има убави коеф, вреди да се игра типов у системи или прогресија.

Знам и на БЕТ365 ја има таа игра, бар ја имаше додека се кладев онлајн. Добра игра е дефинитивно, особено кога играат фаворитите.

Fuck денешнава понуда, али ова може да пробате:

Bakken Bears - Naestved

Кошарка, Данска прва лига. Овие Бејкен Берс се во тотален монопол, стопроцентен учинок имаат, просек на победите 15 поени. Во спортлајф хендикепот е 13,5 за кец, а за T1 92,5. Сезонава три пати ги имам пишано на хедникеп, два пати на + поени, ниеднаш не ме заебале.

А и за дербиво во АБА ми личи дека Звезда ќе остане со максимален учинок, а не е лош коефициентот, 1,75.

Некој што ги прати повеќе нека пише што мисли. :D

Звезда пред 3 дена изигра епски меч со две продолженија по лудата тројка на Ергец за Галатасарај.
Тесен меч би бил не би требало да се чепкаа таа.Може нешто на кошеви +/-

Moj tip za denes: Fener gg3+, Southentom 2-4 gola, Genova 2-4, Duseldorf 3+, Troyes 2-4, LokomotivMoscwa 1 , vcera Napoli me ubi valda :(

Дурант и Вестбрук се вратиле да тренираат во Тандер.. е сега да ги фатиме кладилнициве у збунка и да дадат добра квота за мечот кога двајцава изненадно ќе се вратат ќе биде добро..:D

Денеска сите ја имаме локомотив, исто како вчера и наполи. Лошо.... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom