Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.633
- Поени од реакции
- 31.842
..........се додека не навреди некој член.Повеќе од доволно...
Во случај да ја изостави границата (не)намерно
..........се додека не навреди некој член.Повеќе од доволно...
За ова, клизач наредната утакмицаДефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...
Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт.
Битно не се проба да ме разубедиш, нека бидат и два... појче го поштовам то.За ова, клизач наредната утакмица
Е да игравме со тебе фудбал за ова јас ќе те клизневRHCP не ми ги прима увото воопшто.
Далеку од тоа дека ги омаловажувам како бенд и сл, чисто јас не ги можам.Е да игравме со тебе фудбал за ова јас ќе те клизнев
Верувај ако сакам и стативата можамНе можиш да ме склизаш, голман сум.
Tи Disturbed ги прегоре, па за СОАД се фатиДефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...
Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт.
Disturbed брате за SOAD се институциште .Tи Disturbed ги прегоре, па за СОАД се фати
Жити се ? АC/DC ги имаат некој од најдобрите рифови, солажи, енергија...Си било некое дете, го врзале за столица в соба, му пуштиле AC/DC и умрело од досада.
Немало траги на насилство, ништо. Совршен план за убиство.