Колдинг H2(-5) и свиркај си.Многу ми се мали така, сакам + - нешто или за хендкиеп![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колдинг H2(-5) и свиркај си.Многу ми се мали така, сакам + - нешто или за хендкиеп![]()
Епа сеа и ти сакаш да бидеш ебен а да не те боли.Многу ми се мали така, сакам + - нешто или за хендкиеп![]()
8 разлика е сега,премногу грешки прави Пелистер,со ваква игра ништо чудно и над 10 да изгубиме..![]()
Хехе, уживај си...Оваа недела не сум Македонија, следаната недела давам ручек кај Бојан во Bourbon Street Pub.
Бива?
Хехе, уживај си...
Ќе дајш некој тип од твоите твоите,екслузивнитеи средена работа...
![]()
Koj igra live neka ja igra Philadelphia - Columbus 1 1.90 , hokej NHL .
Се заебавам бе,знам дека нема такви...Не постојат ексклузивни типови, и тие што ги добивам се вакви, како овој твојот. Работата е што некој треба да ти укаже на нив. Не може човек да прати квалитетно ниту неколку фудбалски лиги, а камо ли повеќе спортови. А ручек давам обавезно. Овие ми се најслатки пари, затоа што не ми се дел од секојдневното кладење, туку едноставно се коцкав малку.![]()
У ВилХил го има Колдинг со -5.5 хендикеп на 1.9 квотаКолдинг H2(-5) и свиркај си.
Леле вчера искочив накај 8 саат и не ги видов резултатите освен Барса и Јуве и тек сеа проверувам, АБЕ СВЕ ИСПАДНАЛО ЕЈ. Вчера и ќоро и сакато, све живо фати спортска.
Освен Дортмунд сите тепаа, СИТЕ до еден. Пардон, Ѕвезда заеба рано попладнето.
Денес ќе избегавам фудбали, лоша ми е понудата, али затоа тука се ракометите и тенисот.![]()