Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Брат сите голој се грешка на одбраната или на некој играч без разлика од каде почнува акцијата. Муабетот ми е дека АТаланта си имаше повеќе 100% шанси вие покрај 2та гола не напрајвте друга шанса 100% како аталанта.

ОК, да не вадиме сега статистики и оцени за играта од whoscored, squawka. Ако сметаш дека подобри биле Аталанта, so be it... :)

ОК, да не вадиме сега статистики и оцени за играта од whoscored, squawka. Ако сметаш дека подобри биле Аталанта, so be it... :)
Нема потреба брат, секој си има различен вкус и гледиште јас не велам дека не си во право туку само си го кажвам моето, се надевам не ме свати грешно :). Целта ми беше дека тим како Рома,Јувентус сакам да го гледам кај шо доминира тотално и дека денес то го очекував од Рома :)

Нема потреба брат, секој си има различен вкус и гледиште јас не велам дека не си во право туку само си го кажвам моето, се надевам не ме свати грешно :). Целта ми беше дека тим како Рома,Јувентус сакам да го гледам кај шо доминира тотално и дека денес то го очекував од Рома :)

Тактички треба доминација, ама против мотивирани екипи некогаш играш претпазливо и се трудиш и минималните шанси што ти се укажуваат да ги искористиш.
Сепак среда-сабота натпревари не е едноставно.
Вчера штом почна да губи Рома, играчите направија мал притисок и одма си падна голче. Потоа уште едно за водство и то е то. :)

10405660_822033277839949_8056207301785226159_n.jpg

Brat moze si vo pravo, no za celosna dominacija treba da igraat najdobrite. No so ova tempo sto go ima ROMA, osobeno povredenite igraci, poubavo da se teteravat i so sila da pobedat so rezervi nego da rizikuvaat. Sepak neli rezultatot e najvazen. Mozebi da trebalo pojako da se igra kje vnesese Garsija nekoj pojak, no ete za srekja nemase potreba.

Ултрасите на Рома во Бергамо мавани од полицијата со солзавец на кој му бил поминат рокот, од 1998 година, многумина велат таквиот солзавец можел да предизвика слепило, срамота

Немаме десен бек за со ЦСКА.
Маикон не е спремен, а Торосидис се повреди во Бергамо и двајцата останаа во Рим. Гарсија изјави дека можни опции за десен бек се Флоренци, Сома или Раџа. Според весникот Република друга опција за која размислувал Гарсија е Рома да игра нешто налик 3-5-2 со Де Роси како 3 ЦБ, Флоренци и Холебас - крилни бекови.

Рим вчера.

22759DIE_1299.jpg

Москва денес.

B3Od5qCCAAExl-o.jpg:large

B3PIhC2IAAA396I.jpg:large

Dajte nekoja slika od Sabatini bez cigara u raka. :cool:
Само ако го сликаат во спиење. [emoji1]

Младите победија 0-2 со головите на Ди Ливио и Верде. Со тоа се квалификуваа за наредната фаза од ЛШ.

Сеуште се шпекулира кој ќе игра десен бек. Флоренци или Наинголан?

Bash mi se svigja terminov od 18:00 koj bi cekal do 20:45:vozbud:
Inace natprevarov ke se igra na -10 navistina ke ni bide tesko..Ocekuvam tvrd natprevar i se nadevam na minimalna nasa pobeda..
Forza Roma !!!

Само ако го сликаат во спиење. [emoji1]

Младите победија 0-2 со головите на Ди Ливио и Верде. Со тоа се квалификуваа за наредната фаза од ЛШ.

Сеуште се шпекулира кој ќе игра десен бек. Флоренци или Наинголан?

јас појма немам, и не сум доволно паметен да кажам кој да игра, Сома не би требало во никој случај да дојде како опција, а Флоренци со неговите центаршутеви топката ќе лансира у Владивосток, Раџа е најдобра опција, ама ќе ни фали неговото присуство на средината на теренот. Е сега доколку Стротман е подготвен 100% па тој да влезе во опција, а Раџа да ора малку по десната страна:P[DOUBLEPOST=1416930459][/DOUBLEPOST]Вечер ќе има фанови на Рома од московскиот фан клуб, насекаде не има:icon_lol:
Кога сме кај фан клубовите, стигнаа официјалните картички од Рим:cool:

Последно уредено:
AS Roma(4-3-3)

De Sanctis
Florenzi, Manolas, Astori, Holebas
Nainggolan, De Rossi, Keita
Gervinho, Totti, Ljajic

CSKA MOSCA (4-2-3-1)

Akinfeev;
Fernandes, V. Berezutski, Ignashevich, Schennikov;
Natcho, Cauna;
Dzagoev, Eremenko, Musa