Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаш колку сме моќни, само треба да посакаме, а играчите чекаат на нас:icon_lol:

Гледаш Шакири чекал на нас летоска, му удараме корпа и го земаме Итурбе, тој чека, па на лето може повторно кај нас да заврши :P

Мене искрено па не ме бендисува многу Шакири
Толку сте моќно шо остануваат само на чекање :D :icon_lol:

Искрено не дека не заврши во Јуве итурбе или слично, чоекот ми е многу еднодимензионален најсериозно. Шакири мислам дека е подобар и би бил одлчиен во било кој Италијански клуб има потенцијал да биди ѕверче :)

Толку сте моќно шо остануваат само на чекање :D :icon_lol:

Искрено не дека не заврши во Јуве итурбе или слично, чоекот ми е многу еднодимензионален најсериозно. Шакири мислам дека е подобар и би бил одлчиен во било кој Италијански клуб има потенцијал да биди ѕверче :)

Мене лично Итурбе не ми го прави ќефот, али ипак мислам дека е подобар од Шакири. И албанецот е цврст и набиен, ама премногу е минијатурен, замисли некој ропак од италија кај ќе го однесе во дуел. А Итурбе физички е доведен до перфекција, кога тргне во залет неможеш ни да го совладаш и доста е пробивен. Али на пример јас одма би прифатич размена Ламела-Итурбе

Мене лично Итурбе не ми го прави ќефот, али ипак мислам дека е подобар од Шакири. И албанецот е цврст и набиен, ама премногу е минијатурен, замисли некој ропак од италија кај ќе го однесе во дуел. А Итурбе физички е доведен до перфекција, кога тргне во залет неможеш ни да го совладаш и доста е пробивен. Али на пример јас одма би прифатич размена Ламела-Итурбе
И јас би ја прифатил размената :D. Сметам дека Албанецот е само навидум слаб али ќе видиме :D

Ha ha ha, pocekajte malce da se vrati vo forma Itrube. Do nekjna bese povreden, mu treba vreme malce, imajte verba. Deteto e zver samo treba vremeeee

Dobro be,Baldzareti oste e vo bolnica? :O
За Балцарети знам дека има несекојдневна и ретка повреда, прашање е дали ќе се врати, искрено, тој во форма можеби ќе беше подобра варијанта од Ешли, можеби..[DOUBLEPOST=1416575196][/DOUBLEPOST]Направена е некоја 'легална малверзација' од страна на Палота и нашето раководство, формирано е ново претпријатие каде се наиѓа клубот со што би се поништил минусот во се наоѓаме, за да може слободно да се пазарува во зимскиот преоден рок.[DOUBLEPOST=1416579044][/DOUBLEPOST]Заборавив да споменам, долговите на клубот ќе постојат, но пред очите на УЕФА ќе бидат избришани[DOUBLEPOST=1416579597][/DOUBLEPOST]Кастан за среќа немал тумор, туку кавернома. Немам време да видам за каква болест се работи, ама разврав дека ќе биде опериран на почетокот на декември, а за враќање ништо не се знае

Последно уредено:
Kako tumor be pu pu...Imal nekoj otok na glavata...Ehh sto srekja nemame sto baksuzi ke bevme ova ja neznam.. :(

Луѓе ако можи некоја информација за утре кои ви се фит и кои ви се повредени?
Ова е најверојатна формација за утре. Руди сакал да ги одмори Жервињо и Кеита. Би требало да играат само ако има потреба. Тоти е суспендиран. Мислам за прв пат ќе играме со Љајич-Дестро-Итурбе во напад.

Среден ред - стандарден. Може да влезат во игра и Стротман, Паредес или Учан.

Во одбрана и немаме некој избор. Мапу, Кастан се повредени. Маикон требаше да биде спремен, ама нема да е ни во резерви.

Roma-Atalanta.png

Ова е најверојатна формација за утре. Руди сакал да ги одмори Жервињо и Кеита. Би требало да играат само ако има потреба. Тоти е суспендиран. Мислам за прв пат ќе играме со Љајич-Дестро-Итурбе во напад.

Во одбрана и немаме некој избор. Мапу, Кастан се повредени. Маикон требаше да биде спремен, ама нема да е ни во резерви.

Roma-Atalanta.png

Итурбе и Љајич ми мириса како добра комбинација, се сеќавам ја видовме на една утакмица последните 15мин и ми изгледаа добро така двајцата на теренот, ќе видиме :)[DOUBLEPOST=1416593293][/DOUBLEPOST]

Roma-Atalanta.png

Итурбе и Љајич ми мириса како добра комбинација, се сеќавам ја видовме на една утакмица последните 15мин и ми изгледаа добро така двајцата на теренот, ќе видиме :)[DOUBLEPOST=1416593440][/DOUBLEPOST]
Kako tumor be pu pu...Imal nekoj otok na glavata...Ehh sto srekja nemame sto baksuzi ke bevme ova ja neznam.. :(

Оток, ради кој ќе му извршат операција на главата. Велат животот му е надвор од опасност, ама само после операцијата ќе се знае дали ќе може да продолжи со кариерата.[DOUBLEPOST=1416593549][/DOUBLEPOST]Јас не паметам во Рома кога последен пат имало сериозна повреда, а оваа година се случи Стротман да покине лигаменти и да го нема 8 месеци, Балцарети да добие специфична повреда и да го нема веќе цела година и еве сега Кастан кој го нема 3 месеци, а сега дури во прашање е и неговата кариера. Голем малер сме со повредите оваа година.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom