FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Ја купив во Вторникот од Паневропа,4000,одигравме со другар 2-3 партии и сфатив колку немам мерак повеќе за фудбалски игри...ако ја сака некој нека пише,ја давам за 2800-2900,ке ја сликам детално,ковер,диск горе/долу,итн,буквално 30 минути gameplay има на неа.

Ја купив во Вторникот од Паневропа,4000,одигравме со другар 2-3 партии и сфатив колку немам мерак повеќе за фудбалски игри...ако ја сака некој нека пише,ја давам за 2800-2900,ке ја сликам детално,ковер,диск горе/долу,итн,буквално 30 минути gameplay има на неа.
За која платформа ја имаш

Да се пофалам пак, Алаба во 7,5к пак. :D Не успеав да направам скриншот затоа што мислев дека не вреди многу, кога сега отварам и гледам дека вреди околу 240 000. Ова е најдобриот играч што сум го добил во пак од 7,5к.

Да се пофалам пак, Алаба во 7,5к пак. :D Не успеав да направам скриншот затоа што мислев дека не вреди многу, кога сега отварам и гледам дека вреди околу 240 000. Ова е најдобриот играч што сум го добил во пак од 7,5к.
Wat 240k za Alaba? Da ti padnal Inform verzijata?

20 евра е моментално на мексикански оригин ако некој сака да ја земе за писи.

А и играчите од вчера ви се поефтини, ако Модрич пред 2 дена се купуваше за 80 000, сега може да се купи за 40 000. Исто било и претходните години вака за black friday, али таму кај вторник некаде се враќале цените во нормала, така да ако имате доста пари изнакупите сега играчи и продавајте ги покасно, ќе имате доста заработка. Ова за pc верзијата зборам али изгледа исто е и за xbox и ps.

Луѓе кракнат е денувото така да за скоро ако не уште утре се очекува крак за Fifa 15,Dragon Age Inquisiton и Lords Of The Fallen,повеќе околу ова тука

Луѓе кракнат е денувото така да за скоро ако не уште утре се очекува крак за Fifa 15,Dragon Age Inquisiton и Lords Of The Fallen,повеќе околу ова тука
Bout damn time man! Edvaj chekam, mi se igra Fifa 15 mi se plache.[DOUBLEPOST=1417482379][/DOUBLEPOST]
9fd8ab5c62.png

Bout damn time man! Edvaj chekam, mi se igra Fifa 15 mi se plache.[DOUBLEPOST=1417482379][/DOUBLEPOST]
9fd8ab5c62.png
И мене и те како ми се игра и не само фифа и dragon age и lords of the fallen и gta 5 оти и за gta имаше најава дека ќе ја користи оваа заштита,така да спасени сме,каков само предновогодишен поклон од 3DMraz:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom