Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
The Reluctant Fundamentalist некој го има ли гледано? Фатив мал дел сеа на некој од тринг каналите ,ми се виде интересен со добар каст ,али тоа индиски/пашто или сл е на албански и не го разбирам.
Да се симнува или не ,тоа е прашањето?

Lucy

Морган фриман вака некој совет чисто другарски

Имаш пари оди и купи си ранч огради го убаво направи фарма пушти ги коњите да трчат низ тревникот уживај во свежиот планински воздух жуборот на поточињата(ваљда не си април кој сфати сфати море ај линк ќе тупнеме ама бољи ќе беше без http://media.giphy.com/media/lPtMs9tjcnqOk/giphy.gif + http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/aa/7c/5b/aa7c5b80eab4c515bb3459df31dda7f8.jpg) на тарасата имај клацкалица обавезно облечи си ги обувките земи пиво и не ги замарај малите екрани има млади деца кој знаат умеат

Да инаку луси е компилација од многу работи кој на режисерот му се мотале у глава па решил се да бапне на едно место шо ги ебам нели

Ако тоа се случува коа ќе користиш 100ка тогаш сум разочаран бољи да сси останам туп ко сукало (y)

Na market konekt ima Fuji Electric i gi prodava Uni24, nekoja informacija dali ima poveke modeli, cela paleta na proizvodi ili samo tie dva modelia

Режисерот си имал идеја за Луси заработка 450милиона.

Што ми се дешава со климава побогу ? Ја уклучувам како секогаш , се загрева 20тина секунди почнува да дува.... дува 1 минута , 2 .. и престанува.... се спрема на ново и пак почнува... и пак престанува наизменично секоја минута две.... што кој кур му е? има некој идеја што ке да е ? инвертер панасоник инаку...

Мене уште не ми се верува толку да го утнале. Ќе видам за некој ден.

Браво за режисерот на Луси, браво. Се изнагледав глупави блокбастери (y)

Premalku podatoci za odgovor... sepak:
1. Premalku freon 60% moznost
2. Neispraven davac na temperatura 20 %
3. Kompresorot otsviral svoe 10%
4. Zatnata kapilara ili ekspanzionen ventil ako ima 10%
Pazi ako povikas serviser i pocne da ti vadi manometri i da meri pritisoci odma izbrkaj go. Takov ne ti treba. Treba nekoj sto prvo ce utvrdi kade pusta gas, potoa go sanira, go izvadi gasot vo rekuperator, izvakumira se, izmeri tocno gas so digitalna vaga kolku sto pisuva na nalepnicata i vrati nazad.
Ako sakas da imas kompresor i ponataka mora vaka....Drugite defekti ili nekoi drugi ako se, ne se kriticni ...mora prvin so gasot da se sredi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom