Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Bogata ponuda denes .vasi mislenja ?
Бетпоинт(сега marbet), балкан бет, моцарт и остали сонуваат за вакви коефициенти.
just-saying.jpg

Има една местенка од ENGLAND: League one тип 2-1 ама не ја знам точно која е, се си мислам на Leyton Orient - Crewe.

Лестер не го играјте 1, чиста Х2ка е според мене.

И Дортмунд и денеска ако не тепат нека се убијат сите до еден.

Баерн - 1 и Т1
Барса - 1 и Т1
Реал - 2 и Т2
Челзи - 1 и Т1
Сити - 1
Дортмунд - 2

Шо е финтата со коеф Вардар Жени ракометот
од 1.55 на 1.8 за нашиве додека на овие од 3 на 2.4 ?

Шо е финтата со коеф Вардар Жени ракометот
од 1.55 на 1.8 за нашиве додека на овие од 3 на 2.4 ?
Ваљда дека Лекиќ е повредена.[DOUBLEPOST=1416658796][/DOUBLEPOST]
Има една местенка од ENGLAND: League one тип 2-1 ама не ја знам точно која е, се си мислам на Leyton Orient - Crewe.
12 утакмици има од таа лига денеска и ти ни викаш дека имало една местена ама не знаеш која е а?

Томасино брате читај како треба анализи бе :D

Има денеска лига на шампиони ракомет и една ќе испадне плус јавена ми е ама не знам точно која ебаго :D

12 утакмици има од таа лига денеска и ти ни викаш дека имало една местена ама не знаеш која е а?

Томасино брате читај како треба анализи бе :D

Има денеска лига на шампиони ракомет и една ќе испадне плус јавена ми е ама не знам точно која ебаго :D

Има билтен од петокот излезен, една утакмица е местена за 2-1, ама не знам точно која е. :icon_lol:

Има билтен од петокот излезен, една утакмица е местена за 2-1, ама не знам точно која е. :icon_lol:
Знаеш дека не си прв што ми го збори ова?
Могуче е да има нешто а-у ама ај ќе видиме до понеделник :D

Medvedi - Monpelje mislam deka e poklon za dvojka na 1.56 koeficient. Prvata utakmica site golovi gi dadoa bekovite na Medvedi, bez nikakva akcija, taka da najverojatno kje vidime poinakvo izdanie ovaa utakmica. Grebij na Vardar im dade 10 komada, na Medvedi samo 3 taka da mora povekje i od nego.

Od drugite Vesprem - Vardar mislam deka kje bide 52,5-. Najaka strana na Vesprem im e defanzivata, a Vardar uste povekje kje udri na defanziva so Abutovic.

Kil - Psg 1 i Metalurg - La Rioja 54,5- poradi istite pricini za koi Tomasino misli deka kje bidat.

Челзи 1-1 и 3+
Манчестер Сити 1-1 и 3+
Арсенал ГГ и 3+
13 коеф
Уплата:100

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom