Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Варијабли при оцена (покрај основните)Мене пак не ми се допадна нешто посебно The girl with the dragon tattoo. Gone нешто со Афлеци имам гледано ама не овој.
Mockinjay countdown: 1 day.
Abe dobro e da se drvat ku*ina ama glupo e hollywood da i ja cedi mladosta so takvi ulogi. Ne veruvam da i smeta neze mnogu posho evropejka e ama toa deka ja kinat i na krajot ke ja batalat e mnogu glupo
sent from my Samsung galaxy S3 Neo
Abe dobro e da se drvat ku*ina ama glupo e hollywood da i ja cedi mladosta so takvi ulogi. Ne veruvam da i smeta neze mnogu posho evropejka e ama toa deka ja kinat i na krajot ke ja batalat e mnogu glupo
sent from my Samsung galaxy S3 Neo
Toa ti kazuvam be wot, deka ja otepuvaat so takvi likovi a bash e dobra akterka, procitaj me pogore, i go cedat potencijalotAj pusti Penny Dreadfull i kazi Eva ne znae da glumi, radi seksipil e.
Fakt e deka poise e slobodna i se rasoblecuva ama kako znae da razvali so gluma, retko od taa generacija znaat.
Drugar za cena do 1300 evra toshiba, dokolku ti e za greenje, ne bi ti preporacal. Za poskapite modeli na toshiba ne znam ama do suzumu serija, gledano cenovno, ne e pametno. Za poskapite serii na toshiba mozebi.....zatoa e klucno za tvoeto prashanje da kazish do kolku pari a za shto ti e nameneta.Aleksandar_MadridistToshibast: 6957924 напиша:Zdravo sakam da kupam inverter se mislam pomegu Daikin,Toshiba i fujitsu Ve molam za pomos i vasi iskustav so dadenive inverteri
Pozdrav !