Непопуларни филмски мислења

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Што се не прочитав во темата, капаците ме болат од превртување очи ... тој се фати за Белучи колку била или не убава.

:rolleyes:

И мене ми е преценета нејзината убавина т.е не ја доживувам како актерка туку како секс симбол/синоним за страст.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Xozef gordon mi e bljak, pogotovo posle sranjeto so sam go napisal i go reziral so nego u glavna uloga. I veruvale ili ne, ima 6.7 na imdb(n)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Згрешив претходниот пат, не е дека не сум сакал култни филмови, пошто Зелената Милја и Форест Гамп ми се закон. Сеа сфатив. Све што произлегло од Квентин Тарантино ми е тешко срање и бол за мозокот, кога ги гледам полека се гушам у досадата.

Теодор006

Научник
Член од
25 август 2013
Мислења
270
Поени од реакции
111
Ме нервира тоа што Војна на ѕвездите е наопаку сниман, гледаш перфектна анимација, па во следниот дел, анимација уназадена 30 години...

Го мразам тоа што Doctor Who е многу тежок за следење, а со брат ми во соба, невозможно е да го гледам и да го сватам.

Мет Смит не го сакав како нов доктор, омилен ми беше Дејвид Тенант, но се навикнав и видов колку добро го глуми ликот...

Ме нервира тоа што Јура Парк, првите три делови излегоа набрзина, а сега чекаме 14 години за да излези 4-тиот, плус тоа, глумците се повеќето сменети од улогите...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Тие што се со мислење "Не знам како може да се палите на новите филмови а да не сакате класици" од дома да ги исфрлите сите мобилни и да комуницирате само преку фиксен телефон.

Член од
31 декември 2013
Мислења
19
Поени од реакции
5
Многу тежок филм за сфаќање ауууууууууу.Кажи ми што има да се сфати од овој досаден и глуп филм,го почитувам Кјубрик затоа што има многу добри филмови,ама овај филм дефинитивно не е добар филм.Не сум го сфатил филмот :tapp:,стварно многу јака порака има.Еве уште не можам да се соземам од тешката порака на овој филм.Ај да ми речеше вака за Clockwork Orange ќе беше во право,ама нема потреба за тоа заради што тој филм има навистина длабока порака која беше сфатена од моја страна.Не можам да ја гледам длабоката порака во црната слика или скокањето мајмуни:pos:
подобро трај си,,,

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.398
Малце ја подзаборавивме темава :)))))

Новите два Спајдермени се чисто срање :')

Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Guardians of Galaxy ни под разно не треба да е 8.5

На кај 8 максимум, ради прогрес во технологија и хуморот арен.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Не е ни за 8.

Шознам, ми беше како да гледам било кој друг акционен филм со модерен хумор.

Kajgana Shop

На врв Bottom