Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
вреди да се проба на Шпанците,кај нив втората постава “гризи“ да се наметне да ги замени ѕвездите во залез(касиљас,пике,рамос,иниеста,алонсо итн),за разлика од нив Германците се “шлепаат“ на овој меч во сите редови ова на трета/четврта постава наликува,невоиграни башка тотално...........2.10 за Шпанија е супер

вреди да се проба на Шпанците,кај нив втората постава “гризи“ да се наметне да ги замени ѕвездите во залез(касиљас,пике,рамос,иниеста,алонсо итн),за разлика од нив Германците се “шлепаат“ на овој меч во сите редови ова на трета/четврта постава наликува,невоиграни башка тотално...........2.10 за Шпанија е супер

Де па и ти Шпанскиов состав го направи како да којзнае колку е јак, со една Белорусија имаа само 4 шута во рамки на голот 90 минути. Од друга страна кај Германците ќе играат Геце, Милер, Крос и Кедира. Бељараби е најдобар стрелец сезонава за Леверкузен и сигурно ќе сака да се докаже, истото важи и за Воланд/Крусе. Единствено одбраната незнам како ќе се покаже.

Германски менталитет и да играат со 5 постава пак ќе одат на победа, јас би ја изиграл DNB2 околу 2.5 има.

Може да си пробате у живо:
Австрија-Бразил над 1.5 односно 2+ цела @2
Романија-Данска над 1.75 @2

Ебати Романија ни 1 шут у гол,а ни овие Данска не се поарни

До каде е планот?
Не сум игрaл oд викендoт. Прaaм некoјa aнaлизa кoј вид нa игрa вo кoјa клaдилницa дa гo игрaм. Пoстoјaт некoи минимaлни рaзлики вo квoтите oд клaдилницa дo клaдилницa зa дa мoжaм дaнoкoт дa гo пoкривaм. Тaму кaј штo сум нaјјaк(рaкoмет/кoшaркa хендикеп) немaм прoстoр зa мaневрирaње бидејки нaјвисoкa квoтa штo мoже дa фaтaм е 1.9 (мaргинa 5.5%) и кoa ќе oдбиеш дaнoкoт (кoеф × 0.9 + 0.1) дoaѓa дo 1.81 (ми требa хит рејт oд 55/100 сaмo зa дa не бидaм у минус). Незнaм дaли дa идaм нa вaријaнтa Бетсити кaде имa aлтернaтивни хендикепи зa +-1 пoен и нив дa ги игрaм, квoти oкoлу 2.1

Уште пред два дена изиграв тикетче со мексиканиве на него оти не видов кога играат и денес ги чекав само нив за нормално да изгубат од белорусија, ебаму шупаците.

Може да си пробате у живо:
Австрија-Бразил над 1.5 односно 2+ цела @2
Романија-Данска над 1.75 @2
Коа ќе стаам предлог за у живо, зимате пари и трк у кладилница на дуплирање. Шо не е јасно? :cool:

Коа ќе стаам предлог за у живо, зимате пари и трк у кладилница на дуплирање. Шо не е јасно? :cool:
Или пак едноставно се најавуваш на некоја онлајн кладилница.
Инаку нека падни само уште еден гол на романија-данска.

Или пак едноставно се најавуваш на некоја онлајн кладилница.
Инаку нека падни само уште еден гол на романија-данска.
Незнам за вас ама мене страв ми е да играм онлајн. Со овие лудиве на власт нема играчка. Фрчат само инспекции, ујп, полиција, се пишуваат европски казни на велико. Играм на помали суми и не ми се ризикува за ситно да плаќам 1000 евра казна. Знам дека со скрилот има начин донекаде да се заобиколи "правдата" ама сепак коа ќе ми текне колку тешко се заработуваат 1000 евра не ни помислувам да се коцкам со толкава сума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom