Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сега има нов тренд за наместени утакмици т.е дојави.Како што гледам на фб даваат дојава со плаќање после натпревар.Немој да се заебете,тие даваат на 20 души 20 различни натпревари x-1/x-2 и кај некој ќе упали и ќе си плати.
Тоа после натпревар е многу одамна не е од сега.

Момци колку време ви ги процесира парите скрил?
веќе 3 ден ги чекам и две трансакции уште ни денар на сметка нема стигнато упм да се носат.:mad:

7 работни дена значи без сабота - недела, се на се 9 дена. :)

Oдсекогаш ме бунеле овие хендикепиве што значи ова -1.5 ?
Шо може хендикеп да значи :icon_mrgr:
На крај на утакмицата му се одзема или додава одреден хендикеп на тимот
Пример
Попрад тепа со 5-4 конечниот резултат не е 5-4 туку 3,5 - 4 шо значит 2ка е ако завршит 5-2 фактички е 3,5-2 итн во овој случај барам да Попрад добие со минимум 2 разлика пошо на крај кога ке го додадеш хендикепот секако ке е 1

Спортлајф вршат исплата 60 дена од денот на добивката така беше?

Сега има нов тренд за наместени утакмици т.е дојави.Како што гледам на фб даваат дојава со плаќање после натпревар.Немој да се заебете,тие даваат на 20 души 20 различни натпревари x-1/x-2 и кај некој ќе упали и ќе си плати.
Ne se lazam na ovie gluposti ali koj bi ja uplatil zimi ashimov so ke me vidi/najde vise :D

Ного слабо пишете :D

20:45 Португалија-Аргентина 3+, коеф 2

Многу светски звезди на едно место, очекувам отворен фудбал со многу голови, не верувам да се бранат и такви срања ипак пријателска е.

19:30 Романија-Данска 3+, коеф 2.25

Традиционално си испаѓаат 3+, им давам предност на Романија бидејќи ќе имаат подрашка од домашната публика.

Утакмицата ќе се игра во 20:30 нивно време во Букурешт па колку што разбрав пишува дека нема да врни.

20:45 Шпанија-Германија 1, коеф 2.15

И двете репрезентации без многу играчи,
Iniesta, David Silva, Fabregas, Diego Costa (Spain), Neuer, Boateng, Reus, Draxler, Schweinsteiger, Schürrle, Hummels, Klose (Germany).

Могучи состави

Spain: Casillas, Azpilicueta, Piqué, Sergio Ramos, Bernat; Garcia, Koke, Camacho, Isco; Morata, Nolito (or Paco Alcacer). Coach: Del Bosque

Germany: Weidenfeller; Rüdiger, Mustafi, Höwedes, Durm; Khedira, Kroos; Müller, Götze, Bellarabi; Volland. Coach: Löw

22:30 Оесте-наутико 1 коеф 2
Многу луѓе ја играат оваа денес, мене и не ми е баш за играње.

Само уште 3 кола до крајот на сезоната, домаќиите треба да ја победат оваа бидејќи многу блиску пред испаѓање се.

Како што прочитав најдобриот стрелец на Оесте нема да игра, така да не се зелетувајте. Инаку чувајте си ги парите, пријателски не се за играње на големи суми барем..

За утре може да се проба 2ка, 3.20 беше на почеток сега највисок е 2.75 (кај повеќето е 2.5/2.6).
http://www.flashscore.com/match/Cr8YRcuc/#match-summary

Последно уредено од модератор:
Слабо избор па одам само на голови денес:

Chorley - гг3+
Soulhil - гг3+
Arlesey - гг3+ (проба 7+)

-----------------------------------------------

Хистон - 3+
Ст. Неотс - 3+
Јунајтед оф Манчестер - 3+
Букстон - 3+

-----------------------------------------------

Англија - гг3+
Шпанија - гг3+
Португалија - гг3+
Русија - гг3+

Proletta eden drugar zede od eden Srbin mec so plakanje po utakmica.
I izleze.
Arno ama drugarot ne go uplati,pa Srbinot si gi barase parite,i na kraj
od so bese dosaden(se zakanuvase) drugar mi go blokira.
I narednata nedela me natera mene da mu pisam,i mi dade deckoto mene utakmica. Od Francija 2. bese 1-X 13 koef.
I pak vleze:pos:
Lapnav 100 i kusur evra so 500 uplata(ni kriv ni dolzen):cool:
No ovoj pat cisto posteno mu plativme.
Arno ama posle toa se uverivme deka e tezok prevarant i deka raboti po sistemot so go opisa ti.
Nareden pat ne natera mu platime pred mec,i sobravme pari 4ca i mu plativme ni dade bez vrska edna velska utakmica 7+,1-0 zavrsi.
Posle toa mi se izvinuvase pogresen izvor,dr ,drn.
Go oterav upm.
Arno ama drugarite moi alcni pak go kontaktiraa i zedoa mec od drug prifil,so plakanje po utakmica,i pak uplatija i normalno gi zaeba.
Znaci se e teska prevara,koja budala bi dal mec koj e namesten za smesna suma od 100 evra?
Da rizikuva da go fatat.
Se e laga ,a pusti covek od so e alcen za brza dobivka vo se ke poveruva.
Jas odamna raskrstiv so prevarantite,otkako nekolku pat na vremeto se izgorev,no barem vo slucajot so srpskiot prevarant slucajno izlegov kjar edno 30ina evra.:pos:
Se e lazenje.
Nema mesteni mecevi,odnosno ima,ama takvite gi znaat samo mala brojka na luge koi sigurno nema da baraat smesni pari na fb za taa"usluga".:icon_mrgr:

Proletta eden drugar zede od eden Srbin mec so plakanje po utakmica.
I izleze.
Arno ama drugarot ne go uplati,pa Srbinot si gi barase parite,i na kraj
od so bese dosaden(se zakanuvase) drugar mi go blokira.
I narednata nedela me natera mene da mu pisam,i mi dade deckoto mene utakmica. Od Francija 2. bese 1-X 13 koef.
I pak vleze:pos:
Lapnav 100 i kusur evra so 500 uplata(ni kriv ni dolzen):cool:
No ovoj pat cisto posteno mu plativme.
Arno ama posle toa se uverivme deka e tezok prevarant i deka raboti po sistemot so go opisa ti.
Nareden pat ne natera mu platime pred mec,i sobravme pari 4ca i mu plativme ni dade bez vrska edna velska utakmica 7+,1-0 zavrsi.
Posle toa mi se izvinuvase pogresen izvor,dr ,drn.
Go oterav upm.
Arno ama drugarite moi alcni pak go kontaktiraa i zedoa mec od drug prifil,so plakanje po utakmica,i pak uplatija i normalno gi zaeba.
Znaci se e teska prevara,koja budala bi dal mec koj e namesten za smesna suma od 100 evra?
Da rizikuva da go fatat.
Se e laga ,a pusti covek od so e alcen za brza dobivka vo se ke poveruva.
Jas odamna raskrstiv so prevarantite,otkako nekolku pat na vremeto se izgorev,no barem vo slucajot so srpskiot prevarant slucajno izlegov kjar edno 30ina evra.:pos:
Se e lazenje.
Nema mesteni mecevi,odnosno ima,ama takvite gi znaat samo mala brojka na luge koi sigurno nema da baraat smesni pari na fb za taa"usluga".:icon_mrgr:
Но има и друга варијанта.Викате да имам дојава зошто би барал пари кога можам да ја уплатам,но што ако немам скршен денар а имам сигурна дојава,како ќе ја уплатам?Треба и тоа да се земе во предвид :ROFLMAO:

И ако случајно ве интересира ја фаќам Мексико 4+ за 10мин. само :icon_lol:

Но има и друга варијанта.Викате да имам дојава зошто би барал пари кога можам да ја уплатам,но што ако немам скршен денар а имам сигурна дојава,како ќе ја уплатам?Треба и тоа да се земе во предвид :ROFLMAO:
I ti si vo pravo;)
Vrti suci sekogas zijan se ovcite:giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom