Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ги сменував денеска летните со зимски гуми, старите шо си ги имам и го прашувам вулканизерот да не случајно продава гуми и ми понуди Nexen. Зимски ми покажа, ептен добри вака на око, длабока шара, можда 8 mm имаше, 3700 ден. Ми вика ако не правиш многу км (а така е) имаш 10 години возење во овие. Дали има некој користено вакви, (корејски биле иначе) ?

winguard-winspike-01.jpg winguard-winspike-02.jpg winguard-winspike-03.jpg
И ми препорача ако сакам да заштедам комбинација, да земам 2 нови зимски и 2 нови летни и така според сезоната, да си ги ставам новите напред, а старите назад. Можна ли е ваква комбинација? Можно ли е цајкан да ме заебава заради тоа да земи да мери шара на пример на задни само за инает за да ми пиши казна?

А на татко ми му понудиле Корморан, за Клиото, 3+1 гратис 9500 ден.

Последно уредено:
А знаеш ли дека само циган и форд во зимо не работат

Циганот во зима и не ебе.. ахаххахахаха какви се тие лузери што возат Форд. Комшија имаше ФиКус Форд од 2005 нов купен во продавница. До 50000Км го јадеше со поправки. На крај ЕДВАЈ го продаде. Купи Голф 4 и сега УЖИВА. Вика се препородил.

Знае ли некој дали ги зимаат БГ автомобили?
Јас нешто слушнав од пријатели дека им ја земале колата. Сега скоро било. А и во Штип све собрале.

Знае ли некој дали ги зимаат БГ автомобили?
Јас нешто слушнав од пријатели дека им ја земале колата. Сега скоро било. А и во Штип све собрале.
Земаа нешто у штип ама тоа беше пред 1 месец

Освен ако има бугарски пасош и немаат право да собрат?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Јас возам кола на бг табли имам бг државјанство.

Се шегувам де :D
Инаку тие се ко ѓуптини и сака све ефтино да помине затоа не е за џабе што викаат булгар :D

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Абе човек одговори ако знаеш, ако не знаеш не треси глупости. Прашав како што треба.

Од Скопје сум. Ама идам често Штип, Струмица. Затоа прашувам. Тука кај нас во Скопје може не собираат, ама таму собирале.
Немај гајле,слободно си вози ако си уреден сите документи како мош да ја земат.

Ги сменував денеска летните со зимски гуми, старите шо си ги имам и го прашувам вулканизерот да не случајно продава гуми и ми понуди Nexen. Зимски ми покажа, ептен добри вака на око, длабока шара, можда 8 mm имаше, 3700 ден. Ми вика ако не правиш многу км (а така е) имаш 10 години возење во овие. Дали има некој користено вакви, (корејски биле иначе) ?

Прегледај го приврзокот 107046 Прегледај го приврзокот 107047 Прегледај го приврзокот 107048
И ми препорача ако сакам да заштедам комбинација, да земам 2 нови зимски и 2 нови летни и така според сезоната, да си ги ставам новите напред, а старите назад. Можна ли е ваква комбинација? Можно ли е цајкан да ме заебава заради тоа да земи да мери шара на пример на задни само за инает за да ми пиши казна?

А на татко ми му понудиле Корморан, за Клиото, 3+1 гратис 9500 ден.

Во тој случај,ќе си купиш и едно пакло ланци,и ќе немаш проблем..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom